Mai­Kupon

🚌 Ferenc Pápa látogatása Csíksomlyón! Utazás 1 fő részére csoportkísérővel kedvező áron 17 950 Ft helyett 14 900 Ft-ért! Most fizetendő: 1 800 Ft!

Ferenc Pápa látogatása Csíksomlyón - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:17 950 FtElőlegben fizetendő:1800 FtTeljes ár:14 900 Ft17% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Pápai Szentmise Csíksomlyón
2019-ben Őszentsége Ferenc Pápa Erdélybe látogat.
A szentatya ellátogat Bukarestbe, Jászvásárra és Balázsfalvára, valamint a csíksomlyói Mária-kegyhelyre. Ferenc pápa szentmisét fog bemutatni Csíksomlyón június 1-jén. A szentmisét a csíksomlyói pünkösdi zarándoklatok mintájára készítik elő, azaz szabadtéren, a somlyói nyeregben mutatják be. A liturgia nyelve a latin lesz, a homíliát Ferenc pápa olaszul mondja, azt fordítják majd magyar nyelvre.Program
2019.05.31. (péntek)
12:45 Találkozás a Mexikói úton, az Euro Travel autóbuszainál.
13:00 Elutazás luxus autóbuszokkal, útközben rövid pihenők. (17:00 Debrecenben felszállási lehetőség)
2019.06.01. (szombat)
kb.: 08:00 – kor Érkezés a Csíkszeredára. Indulás az Ünnepi szentmise színhelyére, melyet a csíksomlyói pünkösdi zarándoklatok mintájára készítik elő
Részvétel a szentmisén , a Hármashalom oltárnál. (a Kis- és Nagysomlyó hegyek közötti Nyeregben)
A Pápa várhatóan 12:00 óra körül érkezik, ezt követően tartja meg a szertartást.
A pápai szentmise szertartása latin nyelvű lesz. Ferenc pápa olaszul fog prédikálni magyar szinkrontolmácsolással. Az énekek magyarul hangzanak majd el. Az egyház román és angol tolmácsolást is biztosít, amit mobiltelefonon lehet majd hallgatni
kb. 18:00 – kor Találkozás az autóbusznál.
2019.06.02. (vasárnap)
Érkezés Budapestre a Mexikói útra a reggeli órákban.
Programváltozás jogát fenntartjuk!

Fontos biztonsági tudnivalók a Pápa látogatással kapcsolatban:
A zarándokok a bekerített területre csakis beléptető kapukon keresztül, biztonsági ellenőrzés után juthatnak be. A beléptetés reggel 06.00 órától kezdődik.
A látogatók magukkal vihetnek tábori széket, esernyőt, élelmiszert, gyógyszert, és vizet, fél literes flakonokban.
Nem lehet a csomagban: olló, bicska vagy más szúró, vágó eszköz, és gyúlékony vagy robbanékony anyag.

Ferenc Pápáról
Krisztus 266. helytartója a korábbi Buenos Aires-i érsek. Nevét Jean-Louis Tauran protodiakónus bíboros jelentette be a Szent Péter-bazilika középső loggiájáról. Az új pápa a Ferenc nevet választotta: az első alkalom ez az egyház kétezer éves történetében, csakúgy, mint az, hogy az új pápa a Jézus Társaság tagja.
Jorge Mario Bergoglio, Ferenc pápa 1936. december 17-én született Buenos Aires-ben, olasz bevándorló munkáscsaládban. Ötgyermekes családban nőtt fel, édesapja Olaszországból vándorolt ki Argentinába, és a vasútnál dolgozott. Vegyészipari középiskolát végzett, majd a papi hivatást választotta. A szeminárium elvégzése után, 1958. március 11-én kezdte meg noviciátusát a Jézus Társaságában. Chilében végezte humán tanulmányait, majd 1963-ban visszatért Buenos Aires-be, ahol filozófiából szerzett diplomát a San Jose egyetemen. Ezt követően irodalmat, pszichológiát és filozófiát tanított Santa Fe Szeplőtelen Szűzanya intezetében, majd Buenos Aires-ben. 1969. december 13-án szentelték pappá. 1973-ban tette le örökfogadalmát a jezsuita rendben. 1973. július 31-én megválasztották Argentina jezsuita provincialisának. Ezt a tisztséget hat éven át töltötte be. 1986-ban Németországban doktori tanulmányokat folytatott. II. János Pál pápa 1992. május 20-an nevezte ki Buenos Aires segédpüspökévé. 1997-ben Buenos Aires koadjutor érsekévé nevezték ki, majd 1998-ban, Antonio Quarracino bíboros halálakor az argentin főváros érseke lett. Több lelkiségi könyv szerzője. A 2001-es rendes püspöki szinódus főrelátora volt, majd 2005 és 2011 között az argentin püspöki konferencia elnöki tisztségét töltötte be. Boldog II. János Pál 2001. február 21-en kreálta bíborossá. Három vatikáni kongregációnak is tagja, 2005 óta az Argentin Püspöki Konferencia elnőke.
Bergoglio teológiai gondolkodásában inkább mértékletes, kész a párbeszédre. Küzd a társadalmi igazságtalanságok ellen, határozottan kiáll a szegények mellett. Aszketikus hozzáállással viszonyul a világhoz: tömegközlekedéssel jár, nem költözott be a főpapi rezidenciába, s állítólag még ételeit is maga készítette. Sokoldalú: jó szakács, szereti az operát, a görög műveltség barátja, Shakespeare és Dosztojevszkij a kedvenc írója. Jól úszik, erős, holott gyerekkora óta tüdőproblémái vannak. A kevés szavú ember megszólalásainak súlya van a 40 milliós Argentinában, ahol a lakosság 90 százaléka katolikus. Karácsony és húsvét idején Bergoglio érsek felkeresett beteg gyerekeket ápoló kórházakat, fogházakat, megmosta a betegek és foglyok lábát, de a közszereplés nem volt az ő műfaja.
(Forrás: Magyar Kurír, Vatikáni Rádió)
Összeállította Mares Sándor
Már Buenos Aires érsekeként hangsúlyozta: „Ki kell lépnünk magunkból, ki kell lépnünk a saját, mozdíthatatlannak vélt korlátaink közül.” (Forrás: romkat.ro)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. június 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: utazás 1 fő részére 14 900 Ft-ért! Most fizetendő: 1 800 Ft!

A fennmaradó összeg befizetése lehet személyesen, vagy átutalással.

Amennyiben a személyes befizetést választják:
Euro Travel Utazási Iroda – 1062 Budapest, Andrássy út 61.
Nyitva tartás: H – P: 9-18 óráig
Euro Travel Utazási Iroda – Pólus Center - 1152 Budapest Szentmihályi u.131.
Nyitva tartás:
H – SZ: 10-20 óráig
Vasárnap: 10 – 19 óráig

Ha az utalást választják, annak adatait emailben küldjük el.

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon!
Email cím: info@euro-travel.hu
Telefonszám: 06-30/249-1869

Az ár tartalmazza: utazást 1 fő részére

Az ár nem tartalmazza:
Foglalási díj: 1 000 Ft
Biztosítás: 1 050 Ft
Belépőjegyek a helyszínen fizetendőek!

Program változás jogát fenntartjuk!
U – 000951

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EURO-Travel
Cég
Euro Travel International Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére