Mai­Kupon

Férfi arckezelés az igényes úriembereknek! Skin Booster kezelés férfiaknak, melynek célja a bőr fiatalosabbá tétele, hidratálása és revitalizálása 80.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért, melyből most fizetendő 8.000 Ft.

Skin Booster kezelés, fiatal, feszes és kisimult arcbőrért - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:80 000 FtElőlegben fizetendő:8 000 FtTeljes ár:40 000 Ft50% kedvezmény
2024. február 28.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A kifejezetten férfi arcápolásról elég kevés szó esik, pedig a férfiak bőre is speciális gondoskodást igényel. Míg bizonyos női arcbőrön alkalmazott alapanyagok és arcápolók nagyon jó hatással lehetnek a férfiak bőrére is, érdemes azonban mellettük kifejezetten az adott nem bőrtípusára kifejlesztett arcápolókat alkalmazni a mindennapokban.
Talán néha kellemetlenségeket okoz a borotválkozás, de előnyei is vannak, ami a bőr egészségét illeti, a penge ugyanis segít a mikroszkópikus elhalt hámsejtek eltávolításában. A tesztoszteronnak hála a férfiak bőre egész egyszerűen vastagabb, mint a nőké. Ezért más, intenzívebb hatóanyagok szükségesek az ápolásához és a tisztításához is.

A skin booster kezelés olyan esztétikai eljárás, amelynek célja a bőr hidratálása,  és fiatalosabbá tétele. A kezelés során hyaluronsav alapú gél injektálnak a bőrbe, amely segít a bőr hidratálásában és az egészséges bőrképződés elősegítésében. Az eljárásnak számos pozitív hatása lehet a bőrre.

Ezt az eljárást azoknak ajánljuk, akik a bőr öregedésének jeleit műtéti beavatkozás nélkül szeretnék eltüntetni az arcukról, nyakukról, dekoltázsukról, illetve kezükről. A Skinbooster kezelés során, a bőr középső rétegébe bejuttatott hialuronsav folyamatosan hidratálja a bőrt, ezáltal megfiatalítva azt. 

 Mire is jó a Skin Booster kezelés:

- Bőr hidratálása : A Skin Booster kezelés során hialuronsavat juttatnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A hialuronsav egy olyan természetes anyag, amely képes megtartani a vizet, így a kezelés segíti a bőr hidratáltságának növelését. A bőr így simább és ragyogóbb lesz.
- Finom ráncok és vonalak csökkentése : A hidratált bőrvonal csökkenti a finom ráncok és láthatóságát, ami fiatalosabb megjelenést biztosít.
- Bőrtextúra javítása : A kezelés fokozza a bőr textúráját, így a bőr simább és egységesebb lesz.
- Rugalmasabb bőr : A Skin Booster kezelés segít a bőr rugalmasságának javításában, ami a laza bőr csökkentésében is hatékony.
- Bőr revitalizálása : A hialuronsav segít a bőr újratermelődésében és a sejtek regenerálásában, így a bőr egészségesebb és fiatalosabb megjelenést kap.
- Természetes megjelenés : A Skin Booster kezelés eredménye természetes megjelenésű, mivel nem plasztikai sebészetet igényel.

Minimális helyreállási idő : A kezelés minimális helyreállási idővel jár, így a betegek gyorsan visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.
Testre szabhatóság : A kezelés testre szabható az egyéni bőrtípus és igények alapján, így minden páciensnek az adott bőrállapotához illő kezelést kínál.

Fontos megjegyezni, hogy a Skin Booster kezelés idővel kell, hogy kifejtse teljes hatását, és a kezelés során a hialuronsavat idővel felszívja a szervezetet. Ezért a kezelés fenntartása érdekében rendszeres időközönként érdemes ismételni.

Kezelés menete:

1, Konzultáció és bőrértékelés: Az első lépés egy konzultáció és bőrértékelés, utána a kezelés azonnal elvégezhető,

2, Tisztítás és előkészítés: a smink és a szennyeződések eltávolítását,

3, Érzéstelenítés : érzéstelenítő krém felvitele a kezelendő területre,

4, Kezelés: Ezután következik a kezelés tényleges folyamata. A kezelőorvos vagy szakember apró tűket használva egyenletesen eloszlatja a hialuronsav tartalmú injekciókat az adott kezelendő területen.

5, Befejezés és utógondozás: hideg pakolást alkalmazhat a kezelt területen.

Belső hidratálás: Fontos hogy megfelelő folyadékpótlásról gondoskodni kell, hogy bőre folyamatosan hidratált legyen.

Az ajánlat tartalma: Skin Booster kezelés férfiaknak, fiatal, feszes és kisimult arcbőrért.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 

Miklós Mercédesz +36/30-271-9960
illetve a weboldalunkon online, melynek elérhetősége: https://esztetikaistudio.hu/idopontfoglalas/ 

Most fizetendő 8.000 Ft, a fennmaradó 32.000 Ft-ot az első kezelés alkalmával kell fizetni a szolgáltatónak. Telefonos bejelentkezéskor meg kell adnod a kuponkódodat.

Az ajánlat tartalma: Skin Booster kezelés férfiaknak, fiatal, feszes és kisimult arcbőrért 

A Szalon elérhetősége: 1039 Budapest, Halastó u. 19.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Esztétikai Stúdió
Cég
Cosmetic Renovation kft.
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Halastó u. 19
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére