Mai­Kupon

🚌 Fertő-tó – Világörökségi helyszínek nyugat Magyarországon. Kétnapos buszos kirándulás novemberben reggelivel 1 főnek 33.900 Ft helyett 22.990 Ft, melyből most fizetendő 3.450 Ft.

Világörökségi helyszínek nyugat Magyarországon, két nap busszal - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:33 900 FtElőlegben fizetendő:3 450 FtTeljes ár:22 990 Ft32% kedvezmény
2020. november 5.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Két ország határán terül el Közép-Európa harmadik legnagyobb tava a Fertő tó, az ázsiai sós tavak csoportjának egyetlen európai tagja. Nevét először Plinius említi. Korabeli feljegyzések szerint a IV. században Valerius császár kiszárítására törekedett. Magyar neve, a „Ferteu” egy 1074-ből származó oklevélben szerepel először. A tavat első ízben egy 1545-ben készült térképen Lazius ábrázolta. A második világháború után Burgenland legjelentősebb idegenforgalmi területévé fejlődött. A Fertő tó vidéke a világörökség helyszíne, Magyarország és Ausztria közös büszkesége.Az utazás programja:

1. nap Elutazás reggel 6.30 órakor a Blaha Lujza térről. Első megállónk Csorna lesz, ahol a premontrei apátság gyönyörűen felújított könyvtárát, az apáti lakosztályokat, a kiállításokat és a templomot tekintjük meg egy vezetés keretében. Ezután Fertőrákosra megyünk, ahol a kikötőből egy körülbelül 60-70 perces sétahajózáson veszünk részt, festői környezetben a Fertő tavon, melynek során a vízről gyönyörködhetünk többek között a Mörbisch színpadában. Hajókázás után ellátogatunk a fertődi Esterházy- kastélyba. Itt körülbelül egy órás tárlatvezetés keretein belül ismerkedhetünk meg az Esterházyak történetével. A fertődi Esterházy-kastély épületegyüttese és a benne látható kortörténeti kiállítás Fertőd város fő nevezetessége, Magyarország egyik kiemelkedő turisztikai látnivalója. Mai formáját a 18. század második felében nyerte el.

Program dús napunk végeztével elindulunk szállásunkra, Hegykőre. (szállás elfoglalása, Vacsora előtt, jó idő esetén lehetőség van a hegykői strandon csobbanni egyet.)

2. nap Reggeli után buszra szállunk és elutazunk, Sopronbánfalvára, ahol az egykori karmelita kolostort nézzük meg, amely ma szállodaként működik, de a legszebb részeit, közte a refektóriumot bemutatják a látogatóknak, valamint egy kiállítást is megnézhetünk a pálos rend történetéről. Ezután megállunk Sopron belvárosában, ahol megtekintjük gyalogosan a város főbb látnivalóit. (belváros-főtér, tűztorony, Kecske templom). Sopron mintegy hatvanezer lakosú megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni borvidék központja. „A leghűségesebb város”. A Soproni járás székhelye. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon. Innen tovább megyünk Nagycenkre, ahol Széchényi emlékeivel ismerkedünk. Mindenekelőtt a kastélyt keressük fel, melyben a Széchényi István Emlékkiállítás látható. Ezután a legnagyobb magyar sírjánál róhatjuk le tiszteletünket. A klasszicista előcsarnok alatti, kereszt alapú folyosó sírkamráiban 47 Széchenyi leszármazott (a grófi famíliából) kapott helyet.

Ezután felkeressük Hidegség Szent András apostol tiszteletére szentelt templomát, melynek középkori része, - a rotunda - páratlan, XIII. századi falfestményeket rejt magában. Innen Fertőszéplakra utazunk tovább, ahol a Tájházakat nézzük meg. A szép, egységes, fűrészfogas beépítésű utcasor a Kisalföld népi építészetének remeke. Négy épület maradt meg egymás mellett, melyek berendezve, eredeti tárgyak segítségével mutatják be egykori lakóniak életét. Végül felkeressük a Szent Sír Kálváriát is.

Visszaérkezés Budapestre 21 óra körül. Belépők és a hajójegy: kb.10.000,- Ft/fő

Az ajánlat tartalma:

- 1 éjszaka szállás Hegykő, Tornácos házban

- reggeli

- autóbuszos utazás

- idegenvezető, utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb fizetendő:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Egyágyas felár: 6.450,- Ft/fő

Vacsora: 3.500,- Ft/fő/vacsora


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. november 7-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2020. november 7-8.

Most fizetendő 3.450 Ft, a fennmaradó 19.540 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.00 órától, a Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 6.30 órakor

Az ajánlat tartalma:

- 1 éjszaka szállás Hegykő, Tornácos házban

- reggeli

- autóbuszos utazás

- idegenvezető, utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb fizetendő:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Egyágyas felár: 6.450,- Ft/fő

Vacsora: 3.500,- Ft/fő/vacsora


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére