Mai­Kupon

Kategóriák

Fiatalító szérum hatékonyan a ráncok ellen,1-t fizet 2-t vihet akcióban! My Body Ganoderma lucidum Anti-Aging Serum The Eternal Youth Secret 30+ most 2 db19.990 Ft helyett most csak 3.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ganoderma Lucidum fiatalító szérum 30+ 1-1 akcióban!

A botulotoxin injekciót helyettesítő szérum – fájdalom nélkül, bemasszírozással.

Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek.

A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. Ráncok képződhetnek ha mosolygunk, ha ráncoljuk homlokunkat, ha nevetünk és sírunk. Gyakori arcmozgások történnek alvás közben is. Egy idő után kialakul a jellegzetes szemöldökvonal, a homlokredő, a nevető és a száj körüli ráncok, a szem körül pedig szarkalábak keletkeznek.

A Ganoderma lucidum poliszacharid tartalma jelentősen fokozza a sejtek energia ellátását ún. „Thousand-buddha” baktérium segítségével. A Ganoderma poliszacharid molekulái hatékonyan segítenek aktiválni a bőrsejtek működését, ellátva energiával őket, amivel elősegíti a bőr megújulását. Szabályozza a vízháztartást , a bőr rugalmassá, hidratálttá, és simává válik. A „Thousand-buddha” baktérium leginkább áldásos hatása, hogy klinikailag bizonyítottan, segít késleltetni az öregedést, és gátolja a melanin lerakódását a bőrön. Az arcbőr a folyamatos energia ellátás hatására megújúl, tartósan megfiatalodik. Összehúzza a pórusokat, a bőr világosodik, selymessé válik. Ezen kívül, ha szükséges, nagyon erőteljes ránctalanítóként is funkcionál (folyékony botulin), sőt az akne utáni hegeket , vagy más bőrhibát vagy hegeket is képes megszüntetni.Kiknek ajánljuk?

30 éves kor felettieknek

Azoknak, akik szeretnének azonnali lifting-hatást elérni és csökkenteni az idő múlásának jegyeit.

Azoknak, akik szeretnének rögtön bőrkisimító, frissítő hatást elérni és a stressz vagy az évszakváltozás miatt megviselt arcbőr állapotát kívánják javítani.

Hatása az idő elteltével

4 órával a használata után a javulás eredményei szinte változatlanok maradnak. A 30. napon elvégzett kezelés egyértelmű javulást bizonyító eredményei nagyjából megegyeznek a 15. perc után mért eredményekkel. Bátran mondhatjuk, hogy az arcszérum fiatalító lifting hatása nem csökken szinte semmit az idő elteltével sem.

A termék megbízhatóságát garantálja, hogy:

Formaldehid származékoktól mentes

Ásványi olajoktól mentes

Színezék – mentes

Dermatológiailag tesztelt

                                        

Használat: A megtisztított arcbőrre vigyen fel 4-5 csepp szérumot, majd használja kedvenc hidratáló krémét. Fordítson különös figyelmet a mélyebb ráncokra.

Figyelmeztetés!

A terméket csak külsőleg használja! Szembe, szájba ne kerüljön. Abban az esetben, ha szembe kerülne, öblítse ki bő vízzel. Ha viszketés, vagy irritáció lépne fel, hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Ne használja nyílt seben. Gyermektől elzárva tartandó. Tartsuk szobahőmérsékleten. (25 C )

A MyBody termékeket nem tesztelték állatokon, és semmilyen állati eredetű anyagot nem használtak a gyártás során!

 Összetétel:

 Aqua, GLPP , Tremella Polysasccharide, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin A, Hyaluronic Acid, Citric Acid, Apple Stem Cell.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A postaköltség 2 db esetén 590 Ft.

A termék személyesen átvehető átvehető a 1061 Budapest Paulay Ede u.44. Magnolia Beautyban, előzetes telefonos egyeztetés után 0630/720-9792 hétfőtől péntekig 8.00-20.00-ig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Palmira-s Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Paulay Ede u.44.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére