Mai­Kupon

Fitoterápia és nyomelem - vitamin terápia, oktatás, akár online is!– Mindenki megtalálhatja a kérdéseire a választ, diétát, gyógyteát, nyomelemet, vitamint.1 főnek a tanfolyam 25.000 Ft helyett 12.990 Ft, melyből most fizetendő 3.250 Ft.

Fitoterápia és nyomelem - vitamin terápia, oktatás - Egészség kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:3 250 FtTeljes ár:12 990 Ft48% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Oktatásainkat ONLINE folyamatosan tartjuk!

„Egy igazán jó orvos először feltárja a betegség okát, majd ezt követően elsőként étellel próbálja meggyógyítani. Csak ha az étel nem bizonyul elegendőnek, akkor ír fel orvosságot.” (Tibeti gyógyító könyv)

Mindenki megtalálhatja a kérdéseire a választ, a megfelelő táplálékot, diétát,gyógyteát, nyomelemet, vitamint.

14 nyomelem, az összes vitamin ismertetése oktatásunkon – személyre szabott   segítségnyújtással

Vitaminok: A, D, E, F - Omega-3, Omega-6, K, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B10, B11, B12, B13, B14, B15, B16, B17, C, H, P, U, Lutein, Likopin. Szénhidrátok, fehérjék, nukleinsavak, zsírok.
Ásványi anyagok: bór, cink, foszfor, jód, kalcium, kobalt, króm, magnézium, mangán, molibdén, réz, szelén, vanádium, vas.
A mai orvoslás teljesen elszakadva a valóságtól, az ősi gyógyító rendszerektől, már csak a kialakult végletes betegségek gyógyításával foglalkozik, és az a szó, hogy megelőzés, már csak egyszerű szólam.
A betegségek megelőzése egy társadalmi, globális szinten megjelenő szükséglet, ennek meg-valósításában az ember, mint egyedi gondolkodó lény, játssza a legnagyobb szerepet.
Ősi tény, hogy a betegségek megelőzésének és gyógyításának a titka a környezeti feltételekben, táplálkozási, étkezési, kulturális szokásainkban rejlik.
Banális, agyoncsépelt frázis: Az vagy, amit megeszel. Pontosabban amilyen környezetben élsz, amit megeszel, megiszol, belélegzel.
Ezt ismerték fel és adják tovább napjainkig a távol-keleti filozófiai, gyógyítási rendszerek, mint az ayurvéda, tibeti gyógyászat, stb. E rendszerekben elsődleges a – szélesebb körben értelmezett – táplálkozáson keresztül történő gyógyítás.
Az ismertetett lehetőségek egyike sem több vagy kevesebb a másikhoz viszonyítva, csak más. Ami a legfontosabb, hogy egyiket sem lehet sablonszerűen ráhúzni, alkalmazni mindenkire. Nincs egyedül üdvözítő módszer, mindenkinek saját magának kell megtalálnia a számára megfelelőt, legyen az gyógynövény, étel vagy ital. A hely, idő, környezet, betegségek, életkor, személyiség, alkat, pszichés állapot mind-mind befolyásolja a későbbiekben ajánlott gyógyítási lehetőségeket.

Nem erőltetünk senkire semmit. Mindenki meg fogja találni a neki valót.

A „beteg” ember önkéntelenül érzi, mely étel, ital, gyógynövény, fűszer, aroma segít a baján.

Ezzel Ön is így van. Engedem Önt választani, gyógyulni. A gyógyuláshoz hitre és tudásra van szükség. E kettő együtt csodákra képes.

A hit és a tudás a mozgatórugója az igazi gyógyulásnak.

Ehhez nyújtunk segítséget. Ízlelgesse sorait, gondolatait!

Biztosan megérzi, hogy ezek közül melyikre van szüksége. Kívánom, hogy lélekben és szellemben megerősödve, testi panaszai megszüntetésével ismét harmóniába kerüljön önmagával.

A tanfolyamon kifejtésre kerül:

Ásványi anyagok és nyomelemek részletes bemutatása

- Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan a téli hónapokban 

- Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: idegrendszeri problémák 

- Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: Ízületi betegségek 

- Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: vizeletkiválasztó szervrendszerek problémái

- Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: Emésztőrendszeri gondok

- Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: Nőgyógyászati problémák

- Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: Szív - és érrendszeri problémák: érelmeszesedés

-  Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan Bőrbetegségek

A képzési díj tartalmazza az elméleti és a gyakorlati oktatás díját, a gyakorlati oktatás kellékeit, illetve a tanúsítványt is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Képzés időpontja: 2020. Október hónap hétvégéi délelőtti és délutáni időpontok ( A kupont későbbi tanfolyamra is beválthatod, ha a megadott időpontok nem megfelelőek számodra, egyeztess a szervezővel. )

FONTOS! A kupon megvásárlása után jelentkezz be és foglald le helyed a kiválasztott időpontra, mert a helyek korlátozottak. Jelentkezni lehet: + 36/70-416-5815, e-mail: relaxalljacademy@gmail.com

Most fizetendő 3.250 Ft, a fennmaradó 9.740 Ft-ot a helyszínen kell fizetned. 

Oktatás helyszíne: Relax- Állj! Academy 1063 Budapest Bajnok u. 29.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Timea EV.
Cég
Tóth Tímea Ev
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére