Mai­Kupon

Fogászati állapotfelmérés és egy vagy több felszínű tömés alábéleléssel most 19 000 Ft helyett 12 600 Ft-ért a Pearl Dent Esztétikai Fogászatnál!

Fogászatunk Budapest szívében, az 5. kerületben azzal a céllal jött létre, hogy pácienseink számára teljes körű fogászati ellátást biztosítson.Célunk, hogy pácienseink fogainak és ezáltal szájüregi egészségének helyreállítása által életminőségüket és általános egészségi állapotukat javítsuk, illetve visszaadjuk számukra az önfeledt mosoly és rágás képességét.

A szuvasodás valószínűleg az egyik legrosszabb dolog, ami egy foggal történhet. Itt ugyanis már nem segít a fogselymezés, a fogmosás, de még a soha-többé-nem-eszem-cukrosat fogadalom sem, ha egy fog kilyukadt, akkor azt tömni kell, máskülönben tényleg nagy galibát tud okozni a szájüregben.

A fogtöméssel viszont, ha szakszerűen és időben végzik el, gyakorlatilag úgy orvosolható a baj, mintha soha meg sem történt volna. Mai kedvezményünkkel ez, és még egy állapotfelmérés vár rád, ami abban segít, hogy az egészséges fogak sokáig azok is maradjanak.

Egy szakszerű állapotfelméréssel kiszűrhetőek a problémák és időben megelőzheted, hogy fogaid állapota romoljon.

A rendelőben a páciensek kezelése nyugodt, oldott légkörben történik, nagy hangsúlyt fektetnek a fájdalommentes kezelésekre.

Fogorvosod a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, rendszeresen továbbképzi magát a legfrissebb hazai és nemzetközi szakirodalmak olvasásával, továbbá szakmai továbbképző tanfolyamokon való rendszeres részvétellel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Fogászati állapotfelmérés és egy vagy több felszínű tömés alábéleléssel a Pearl Dentnél 12 600 Ft-ért!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Egy vagy több felszínű tömés készítése a tömés alá 2 rétegű alábéleléssel és teljes körű állapotfelméréssel.
Az állapotfelmérés panoráma röntgent nem tartalmaz, de amennyiben hoz magával filmen 1 évnél nem régebbi panoráma röntgent, az állapotfelmérés keretein belül a panoráma röntgen kiértékelése is megtörténik.

Elérhetőség:
Pearl Dent Esztétikai Fogászat
Cím: 1051 Budapest, Károlyi utca 14/C, 5. emelet 65.
e-mail: pearl.dent.esztetikai.fogaszat@gmail.com
Telefon: +36 70 635 5871
Nyitva tartás:
Hétfő: 15:00-20:00
Péntek: 15:00-20:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pearl Dent Esztétikai Fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Károlyi utca 14/C, 5. emelet 65.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére