Mai­Kupon

Fogkő eltávolítás és állapotfelmérés specialistával az Oxivit
Dentál-nál 14.500 Ft helyett, most 4.350Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Jobb megelőzni a bajt, míg nem késő! Az Oxivit Dental-nál 70% kedvezménnyel szabadulhat meg fogkövétől és részt vehet egy ingyenes állapotfelmérésen, ahol segítséget kaphat szakképzett fogspecialistáktól!Ingyenes állapotfelmérés


Pácienseinkkel való első találkozáskor ingyenes állapotfelmérést végzünk és az állapotnak megfelelő személyre szabott kezelési tervet alakítunk ki. Ezen túl meglévő pacienseink részére rendszeres, ingyenesen kontroll vizsgálatot kínálunk.

 

Dentálhigiénés kezelés- fogkő eltávolítás


Szakképzett dentálhigiénikusaink ultrahangos illetve kézi műszerekkel végzett fogkő eltávolítást követően mechanikusan és homokfúvó (Airflow) segítségével az érintet fogfelszíneket polírozzák, ezzel megakadályozva a fogkő gyors újraképződését. Szükség esetén érzéstelenítésben végzik a beavatkozást, így az kisebb megterhelést jelent a páciens számára. A rendszeres fogászati ellenőrzés mellett szükség esetén meghatározott időszakonként dentálhigiénés kezelést is biztosítunk pácienseinknek, ezzel megakadályozva a fogágybetegség kialakulását, illetve a fogak elvesztését.

 

Az Oxivit-Dental Kft. rendelői 2006 óta nyújtanak teljes körű fogászati ellátást. Az Oxivit®-csoport tagjaként szoros együttműködésben dolgozunk társ szakma béli kollégáinkkal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges! Egy személy egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

Rendelőnk:

VITALCENTER MOM Park – OXIVIT Dental

1123 Budapest, Alkotás út 53.

Tel: +36 40/ OXIVIT (694-848)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Oxivit Dental Kft
Cég
Oxivit Dental
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Alkotás út 53
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére