Mai­Kupon

Kategóriák

Fogkő eltávolítás polírozással és személyre szabott tanácsadással most kedvező áron 15 000 Ft helyett 3 990 Ft-ért a White Point Fogászat jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: fogkő eltávolítás és személyre szabott tanácsadásMi a fogkő?
A fogak felszínén megtapadó baktériumokkal teli masszát plakknak hívjuk. Erre az anyagra csapódnak ki a nyálban található krisztalloidok (fogkő kristály), ez a fogkő alapja.
Miért van fogkövem?
A legtöbb embernél a fogkő valamilyen szintű kialakulása elkerülhetetlen. A fogkő képződés hajlamosító tényezői lehetnek: a nyál összetétele, a túl gyors, nem alapos fogmosás, az öröklött hajlam, a dohányzás, a rágás hiánya (foghiány miatt, különböző diéták miatt), rendezetlen fogsor (a fogszabályzó megoldást jelenthet) egyéb rosszul elkészített, nehezen tisztítható tömések, fogpótlások.
Hol alakul ki a fogkő?
A fogkő kialakulhat íny felett és íny alatt egyaránt, leginkább a nyálmirigyek kivezető csövei közelében, főképpen az alsó frontfogak nyelv felöli, valamint a felső első rágófog külső felszínén. Természetes fogakon és pótlásokon is előfordulhat. A fogkő igen károsan befolyásolja az íny állapotát.
Milyen gyakran járjak dentálhigiéniai kezelésre?
A fogkő képződésének kialakulásától függ. Van akinek 3 havonta ajánlatos, míg másoknak fél-egy évente. Fontos hogy a fogkő eltávolítását szakemberre bízzuk, ne próbáljuk otthon házilagos módszerekkel (tű, fogpiszkáló stb) eltávolítani.
Mennyi ideig tart a kezelés?
A professzionális dentálhigiéniai kezelés magában foglalja a fogkő eltávolítását (ultrahangos depurátorral), úgynevezett profiflex műszerrel az elszíneződések eltávolítását, a fogak polírozását, és a fogközök alapos tisztítását. Valamint egyénre szabott fogtisztítási módszerek megbeszélését, javasolt eszközök bemutatását. Más egy híddal rendelkező páciens, valamint egy parodontopátiás (fogágybeteg) páciens számára ajánlott tisztítási módszer és eszköztár. A teljes kezelés kb egy órát vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Bejelentkezés: 06-30/836-5040
Email: whitepointhu@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 9-19 óra között
Cím: 1033 Budapest Huszti út 25.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mosolygyár
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1033 Budapest, Huszti út 25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére