Mai­Kupon

Foglalkozz a szíveddel! Kardiológiai szűrés, EKG, illetve terheléses EKG vizsgálat és szívultrahang (ECHO) kedvező áron most 44 000 Ft helyett 22 490 Ft-ért a Corvin Medical Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Corvin Medical Budapest belvárosában, a megújult Corvin-negyedben áll, mely mindenki számára jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind személyautóval.
A Központban kellemes, meghitt, barátságosan berendezett környezetben megnyugtató, fesztelen hangulatban, biztonságban érezheted magad.A belgyógyászat legfontosabb ága, mely a szív- és érrendszeri betegségekkel foglalkozik. Ez a betegségcsoport hazánkban is jelentős mértékben érinti a lakosságot: már a fiatalabbak vagy középkorúak körében is gyakori, és a halálozási statisztikában is előkelő helyet foglal el.

Ebben sajnos az is közrejátszik, hogy gyakran későn kerül a beteg orvoshoz, elhanyagolja a panaszokat. Egészségügyi központunkban kiemelt szerepet tölt be a kardiológia, nemcsak a már kialakult betegségek hatékony kezelésére törekszünk, hanem maximális segítséget nyújtunk pácienseinknek a megelőzésben, az életmódváltásban, stresszkezelésben és táplálkozási tanácsokkal is ellátjuk őket.


Várjuk mindazok jelentkezését, akik kardiális szűrővizsgálat keretében szeretnék megismerni saját egészségi állapotukat, akik olyan rizikófaktorokkal rendelkeznek, mint pl. a magas vérnyomás, túlsúly, hajszolt életmód vagy akár genetikai adottságok stb.

Szívritmuszavar

Miért veszélyes?

Íme néhány ok:
Trombózishoz és emboliához vezet.
Szívizom elhaláshoz vezet
Magas vérnyomáshoz vezet
A megnövekedett vérnyomás terheli a szívedet,az erek falának a károsodásához vezet és súlyos szövődményekhez okoz, mint a szívinfarktus,szélütés(stroke),szívelégtelenség, érszűkület.

A kardiológus feladatai közé tartozik a magas vérnyomásbetegség kezelése, a szívelégtelenség, a szívbillentyűzavarok, az érelmeszesedés okozta koszorúér-betegségek, a ritmuszavarok kezelése, illetve a vérzsír-eltérések korrigálása.

A gondos kivizsgálást olyanoknak ajánljuk, akiknél felmerül szív-érrendszeri betegség gyanúja. Kardiális okra visszavezethető leggyakoribb panaszok a következők lehetnek:

  • mellkasi fájdalom, 
  • nehézlégzés, 
  • csökkent terhelhetőség, 
  • lábdagadás, 
  • gyakori éjszakai vizelés, 
  • szívdobogás érzése, 
  • szédülés, 
  • eszméletvesztés. Ha nincs semmilyen „szíves” tünete, de a családban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek, akkor ne dilemmázzon tovább, mindenképp vizsgáltassa ki magát szakorvossal. Ha az autója hibásodik meg, szereti szakemberre bízni, hiszen, az ő munkájától függhet akár az élete is. Ne bánjon máshogy a szívével sem.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: kardiológiai szakorvosi vizsgálat, EKG, szívultrahang, terheléses EKG (ha a vérnyomásod a normál határok között van) kedvező áron 22 490 Ft-ért!

Szűrővizsgálat azoknak, akik olyan rizikófaktorokkal rendelkeznek, mint a magas vérnyomás, túlsúly, hajszolt életmód vagy genetikai adottságok.

Rendelési idő: keddenként 15:00 és 17:30 között, csütörtökönként 13:30 és 17:30 között

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@corvinmedical.hu e-mail címen vagy a +36-1/445-0144; +36-30/845-5834-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. I.em. 2.
A Corvin Plázától csak 5 perc séta, ahol a parkolás első órája mindig ingyenes és helyet is találtok!
Weboldal: www.corvinmedical.hu/

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Corvin Medical Orvosi Központ
Cég
Gaminvest Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Üllői út 44. I.em. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére