Mai­Kupon

Fogszabályzó - neked vagy gyermekednek! Fogszabályzás tervezés, panoráma röntgen orvosi vizsgálattal: 10 000 Ft helyett csak 2 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem mersz mosolyogni? Neked vagy gyermekednek fogszabályzóra van szükséged? Gondolj gyermeked jövőjére!

professzionális fogszabályozásnak kiemelt helye van rendelőnkben. Miért? Mert egy fogszabályozó készülékkel elérhetjük azt, hogy gyönyörű legyen a mosolyunk, jó legyen a harapásunk, tiszta legyen a beszédünk, nőjjön az önbizalmunk.A kupon tartalma:

  • kezelési terv 
  • korszerű vizsgálat
  • panoráma röntgen
  • fogszabályzással kapcsolatos kérdések megválaszolása
  • árajánlat
 

Ma már tudatosan készülünk arra, hogy kifogástalan legyen a megjelenésünk, jó benyomást keltsünk, aminek alapvető része a megnyerő mosoly. Én pedig tudatosan szeretném Önökben felélpíteni azt a bizalmat, ami egy ilyen "fogszabályozós" együttműködéshez kell. Szerintem egy ilyen bizalmi kapcsolat alapja az őszinte törődés: érdemes sok időt, energiát fektetni mind az előzetes konzultációkba mind a kezelés teljes kivitelezésébe. A messzemenő odafigyelés mellett fontos, hogy tudják a felhasznált anyagokkiváló minőségűek, viszont a szolgáltatások árai mértékletesek.

 

Aki a javasolt fogszabályzó kezeléseket kéri, az most ebben az akcióban a kezelések árából is kap 15 % kedvezményt a listaárból.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 061/ 7999999

H-P: 10-18

ill a info@implantcentrum.eu-n : küldje el nevét, tel számát- vissza hivjuk!

 

 A rendelő bejárata a Hargita utca felől van.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
implantcentrum fogászat
Cég
Medistart KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1026 Budapest, Pasaréti út 20/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére