Mai­Kupon

Fogyj egészségesen! 3 alkalmas méregtelenítő, alakformáló gépi hullámmasszázs kezelés, a 3 alkalom 12.000 Ft helyett 6.000 Ft-ért a Belvárosban, a Jászai Mari tér közelében.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A gépi hullámmasszázs elősegíti a test nyirokáramlását, ezáltal serkenti az immunrendszer működését és segíti a káros anyagok eltávolítását a szövetekből. Segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel ez a kezelés biztosítja, hogy a különböző kezelések által felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. Önmagában is rendkívül hatékony kezelés, de ultrahangos kavitáció, illetve rádiófrekvenciás vagy lipolézeres zsírbontás után szinte kötelező a gépi nyirokmasszázs használata.Hogyan történik a kezelés?
A nyirokmasszázs során úgynevezett légkamrákat húzunk a teljes lábra, a has-derék területére és a karokra. A kezelés során a hullámmasszázs gép levegőt fúj ezekbe a légkamrákba, lentről felfelé, ritmikus nyomást kifejtve a szövetekre. Nyomáshullámok keletkeznek, melyek a talptól kiindulva a bokán, majd az alsó lábszáron át a lágyéki nyirokcsomókba pumpálják a nyirokfolyadékot. Ezek a masszázsnyomások váltakozó intenzitással, meghatározott időközönként követik egymást, így biztosítva a nyirokáramlás felgyorsulását és elvezetését.

A kezelés hatásai
A szövetekre gyakorolt nyomás hatására felgyorsul a nyirokkeringés, fokozatosan javulnak, majd megszűnnek a nyirokpangás tünetei. A test körfogata csökken, az ödémák, visszerek visszahúzódnak, a bőr simábbá, feszesebbé válik. A kezelés javítja az általános közérzetet, aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó hatású, utána könnyebbnek, kipihentebbnek érezzük magunkat. Az alhasi masszázs a renyhe bélműködésre is serkentőleg hat, ami javítja a bélmozgást, gyorsítja az anyagcserét.

Milyen érzés a kezelés?
A kezelés fekvő pozícióban történik. A nyomásterápia egy rendkívül kellemes, pihentető
érzetet nyújt, olyan, mint egy kellemes masszázs.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval!

Spirit Szalon adatai:
1136 Budapest, Tátra utca 15/A 1. emelet (a Jászai Mari tér és a Westend közelében)
Telefonszám: 06-70-779-3737
Nyitva: hétfőtől péntekig 12-től 20 óráig 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Spirit Szalon
Cég
Szira Dalma EV
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Tátra utca 15/A 1. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére