Mai­Kupon

Fogyjál a lábujjaid segítségével! Most a tiéd lehet 1 pár
akupresszúrás, fogyókúrás lábujjgyűrű féláron, 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egész nap megállás nélkül rohangálsz? Nincs időd a fogyókúrára?
Fordítsd a javadra ezt a hátrányt és használd ki az akupresszúrás lábujjgyűrű fogyasztó hatását. Ahogy gyalogolsz, mozgatod az ujjaid, úgy stimulálja az akupresszúrás pontokat a gyűrű és ez az egész szervezet működésére jótékony hatással van. Az ázsiai akupresszúra és a mágneses terápiaötvözéséből jött létre ez a nagylábujjakon viselhető, titkos fogyasztó gyűrű. Az ősi kínai orvosláson alapuló gyűrűk szilikonból készültek és 1100 gauss erősségű mágnest tartalmaznak darabonként. Használatuk során folyamatosan masszírozzák és serkentik azokat az akupresszúrás pontokat, amelyek fokozzák az anyagcserét, csökkentik a zsírlerakódást, megfékezik az étvágyat, ezáltal természetes és biztonságos fogyást tesznek lehetővé. Ezenkívül az akupresszúrás pontok stimulálása az egész szervezet működésére jótékony hatással van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendelés leadása a webáruház felületén, az olcsoajandekok.boltaneten.hu címen történik.
A megjegyzés mezőbe be kell írni a kuponkódot.

Az áru közvetlenül külföldről érkezik a vevő címére ajánlott küldeményként követhető track-számmal, kézbesítési biztosítással. Postaköltség: 490 Ft/db. Szállítási határidő 10-15 munkanap.
Személyesen nem vehető át!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére