Mai­Kupon

🚌 Föld alatt és lombok felett a szlovákiai Tátrában! Egynapos buszos kirándulás 1 főnek Szlovákiába barlanglátogatással és sétával a Zár feletti tanösvényen 15.990 Ft helyett 12.990 Ft. Most fizetendő 1.650 Ft. Két időpontban!

Egynapos buszos kirándulás Szlovákiába, barlanglátogatással - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:15 990 FtElőlegben fizetendő:1650 FtTeljes ár:12 990 Ft19% kedvezmény
2023. június 9.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az utazás programja:

A program korán reggel 05:30 órakor indul, találkozó 05:15-kor a Népligetben a Hell Miksa sétánynál Elnök utcával szemben. A Bélai-barlang (Belianska Jaskyňa) az egyetlen, nyilvánosság részére is látogatható barlang a Tátrában. Európában az első olyan barlang, ahol bevezették az elektromos világítást.

A barlang bejárata a Tátra-medencéből kb. 800 méter hosszú szerpentinen keresztül közelíthető meg, 122 m szintkülönbséget leküzdve, 890 m tengerszint feletti magasságban fekszik. A barlang látogatható része 1 370 m hosszú, összességében mintegy 800 lépcsőn le vagy fel, a barlanglátogatás, kb. 70 percig tart.
A barlangba vezető helyeket az aranyásók már a 18. század első felében ismerték, titkolták. A bejárati nyílást a 19. sz. elején fedezték fel újra. A mai látogatók érdeklődését elsősorban a cseppkő képződményes vízesések, a pagodás sztalagmitok és a számos, csodálatosan szép tavacska kelti fel. A barlang barlangterápiás kezelések, a jó akusztikával rendelkező, zeneteremnek elnevezett barlangteremben minden év augusztusában zenei hangversenyeket tartanak.A barlanglátogatás után továbbutazunk a mintegy 10 km-re fekvő Zár községbe, ahol 2017 szeptemberében egyedülálló látnivalóval gazdagodott a Tátra: megnyitották a Lombkorona tanösvényt.
A tanösvény a Magas-Tátra felől Zár községbe érkezve a Bachledka-völgyben található. A parkolótól kabinos felvonóval jutunk fel a tanösvényhez. A felvonó alsó állomása 926, a felső állomás 1180 méter tengerszint feletti magasságban található.

A tanösvény a fenyőfák lombkoronája felett, átlagosan 24 méter magasságban kanyarog mintegy 1234 méter hosszan, a végén pedig egy 32 méter magas kilátótorony található. A felvezető út lankás, kényelmesen bejárható. A 120 oszlop által tartott, megfelelő biztonsági berendezésekkel ellátott ösvény szélessége 1,8 méter. Az ösvényen végighaladva az erdő olyan állataival is találkozhatunk, melyeket a földfelszínről biztosan nem láthatnánk. Helyenként pedig, ahol az ösvény a fák koronája fölé emelkedik pazar látvány tárul elénk.


Miután az ösvényen visszakanyarodtok a belépőkapuhoz, annak közelében megpillantjátok a 32 méter magas, kb. 10 méter átmérőjű, fából ácsolt kilátótornyot, melynek tetejére annak külső részén 632 méter hosszú, mozgáskorlátozottak és kisgyermekes családok által is kényelmesen végigjárható, kígyószerűen tekergőző, kellemesen emelkedő járda vezet.

A kilátó tetején erős műanyag kötelekből készült, nagy teherbírású hálót feszítettek ki, amelyre bárki kisétálhat. A torony belső részén egy másik, vélhetően sokak fantáziáját megmozgató látványosság, egy száraz csúszda került kialakításra. Ezen a 67 méter hosszú csúszdán – melynek a legfelső szint alatti szinten van a kezdőpontja – a 120 cm-nél alacsonyabb gyerekek 2 € ellenében (melyet szintén a pénztárban kell kifizetni) a megszokottnál jóval rövidebb idő alatt visszaérkezhetnek majd a torony lábához.

A lombkorona ösvény bejárása után rövid szabadprogram következik, majd hazaindulás 18 óra körül.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezés

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést és a biztosítást, 

- az 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy:

Belépők: (A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.)
Barlang: Felnőtt 12 Euro, nyugdíjas 60 év felett és diák (diákigazolvány szükséges): 11 Euro,

Felvonó és tanösvény: 22 Euro/fő, nyugdíjas 65 év felett és gyermek 14 éves korig 19 Euro/fő.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Nehézség: Minden egészséges ember teljesíteni tud egy ilyen nehézségű túrát, ami kellemes fáradtságérzetet okoz. Egészséges gyerekek és idősebbek is élvezhetik, mivel nem állítja őket teljesíthetetlen feladat elé, bár a barlanghoz vezető szerpentin meredek, és a barlangban sok lépcsőt kell megmászni. Az ilyen nehézségű túrákra csak egy kisméretű hátizsákot viszünk magunkkal, egy napra elegendő felszereléssel: ivóvíz, és feltétel a kényelmes, vízhatlan, nem először hordott nagyon kényelmes sportcipő, a barlanghoz meleg ruha.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. szeptember 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható  dátumai 2023. 07.08 és 09.16

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 1.650 Ft, a fennmaradó 11.340 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.

A kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után 48 órán belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést és a biztosítást, 

- az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy:  (A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.)
Barlang: Felnőtt 12 Euro, nyugdíjas 60 év felett és diák (diákigazolvány szükséges): 11 Euro, Felvonó és tanösvény: 22 Euro/fő, nyugdíjas 65 év felett és gyermek 14 éves korig 19 Euro/fő.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére