Mai­Kupon

Forgasd vissza az idő kerekét! Vissza a jövőbe a visszafelé járó faliórával 50%-os kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Megtaláltad a késés okát suliból, randiról? Nem is beszélve a munkahelyedről? Amire mostantól bátran hivatkozhatsz az a visszafelé járó óra!

Mindig úgy érzed, hogy bárcsak lenne még egy órád, és akkor a feladatod végére érnél?

De, finom célzás lehet rendszeres későknek.

Születésnapra, évfordulóra, akár karácsonyra! 

Szeretnéd megállítani az idő kerekét? Minden pénzt megadnál egy időgépért? Itt a megoldás! Nincs más dolgod, mint megvásárolni ezt a kihagyhatatlan ajánlatot!
Egyedi (poénos) ajándék! Visszafelé járó szerkezet, , műanyag falióra. Jól látható, kontúros számok. Dekoratív (ablakos) csomagolás. 24,5 cm átmérő. Tápellátás: 1db ceruza elem (1,5v AA tip.) A számok tükrözve vannak feltüntetve, az óra, perc és másodpercmutatók pedig visszafelé járnak.A titok nem más, mint egy megfordított óraszerkezet. Az óra, ami tényleg vissza visz a jövőbe. Az visszafelé járó óra fekete és fehér színű kerettel vásárolható. A keret színét a megrendeléskor kell megadnod!

 

A kép illusztráció!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 6-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvétel: Budapesten a 0620/204-7879-es telefonos egyeztetés után!

Futárszolgálat: az ország egész területére: 990.- Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ajándék-Centrum
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére