Mai­Kupon

Forradalmian új kezelés! 35 perces Biolifting kezelés 1 főnek 23 000 Ft helyett 11 500 Ft-ért! Most fizetendő: 1 500 Ft! Ajándék arcdiagnosztika és arctisztítás! Gyere és próbáld ki most kedvező áron!

35 perces Biolifting kezelés, ajándék arcdiagnosztika és arctisztítás - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:23 000 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:11 500 Ft50% kedvezmény
2023. június 5.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Mi az a Biolifting?
A Biolifting kezelés– egyfajta mechanikai sejtstimulációt alkalmazó masszázs, amely sejt szinten segíti az anyagcsere fokozását, a bőr elasztikusságának növelését, a méregtelenítést, és a narancsbőr eltávolítását.A piacon elérhető sok egyéb technikához képest a Biolifting 100%-ban természetes alternatívát kínál: a bőr alvó sejtjeinek stimulálása által felveszi a harcot a kellemetlen külső tünetekkel (ráncok, laza bőr, makacs, ellenálló zsírlerakódások, cellulit, stb.) szemben.
A sejtek mechanikus stimulálása természetes és fájdalommentes módon ébreszti fel a sejteket.
A Biolifting a kötőszövet mélyebb rétegeit stimulálva méregtelenít, serkenti a kollagéntermelést, a bőr elasztikusságát növeli, cellulitot kezel és sejt szinten magasabb hatékonyságra készteti az ellustult keringést.

Helyettesítheti a Biolifting kezelés a diétát és a mozgást?
A Biolifting a kötőszövet számára tökéletes torna. Éppen azokon a test területeken a leghatásosabb, ahol a torna vagy a diéta nem hozza a várt eredményt. A Biolifting kezelés magában is hatásos eredményt hoz, azonban diétával és mozgással és egy kiegyensúlyozott étkezéssel kiegészítve még hatásosabb eredmény érhető el.
A kúra alatt fontos odafigyelni a megfelelő folyadékbevitel, ami 2-2,5 l folyadék, leginkább víz. Nem szabad megfeledkezni a megfelelő táplálkozásról, illetve a napi testmozgásról sem.
Általánosan 3-5 kezelést követően észlelhető az eredmény.

Hogyan működik a Biolifting?
A készülék kezelőfeje hullám formában beszívja a bőrt majd elengedi azt. Két motorizált henger különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányba mozognak (Roll-in, Roll-out, Roll-up) a bőr állapotától függően. Nem jár fájdalommal ugyanis erőssége állítható és testre szabható.
Ellenjavallat
Terhesség és szoptatási időszak alatt nem vehető igénybe a Biolifting kezelés, de a szoptatási időszak végén szeretettel várjuk a fogyni vágyó kismamákat.

Általunk végzett kezelések
1. Arc
- Tökéletes szemek és ajkak: A szemkörnyéki és az ajkak körüli ráncokat simítja ki, megemeli a szemhéjakat, élénkíti a tekintetet, feltölti az ajkakat.
- Ránctalanítás: A kezelések hatására a bőr fokozatosan és láthatóan újra tömörré válik, és belülről töltődik fel. A kisebb és nagyobb ráncok láthatóan csökkennek, közben az arc természetes vonásai nem változnak.
- Méregtelenítés: Elvezeti a méreganyagokat, oxigénnel látja el a bőrt a tiszta, élénk bőrszínért.
- Öregedésgátlás, feszesítés: Harmonizálja az arc volumeneket, visszaadja a bőr tömörségét, a kisebb és nagyobb ráncokat belülről tölti fel.
- Tokakezelés: Az arc láthatóan vékonyabb lesz, volumene pedig egyensúlyba kerül.
- Nyak-, dekoltázskezelés: Újra tömöríti a szövetet, feltölti a ráncokat, feszesíti a bőrt a láthatóan simább dekoltázsért.
2. Test
- Cellulitkezelés: Stimulálja a természetes zsírbontást és feszesíti a bőrt, hogy visszaadja feszességét és sima, gödröcskéktől mentes felszínét.
- Bőr feszesítése: Mindössze 3 kezeléssel a bőr minőség javul, láthatóan feszesebb, tónusosabb lesz.
- Zsírbontás: Képes a fontos területeket megcélozni és karcsúsítani (kar, hát, has, derék, comb, stb.), miközben precízen adaptálódik minden egyes bőrtípus szükségleteihez, közben feszesíti a bőrt, visszaadja feszességét, tónusosságát.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 35 perces Biolifting kezelés 1 főnek 23 000 Ft helyett 11 500 Ft-ért!
EXTRA: ajándék arcdiagnosztika és arctisztítás!

Most fizetendő: 1 500 Ft, a fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni!

Előzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon (+36 70/770 4509) vagy emailben (humanregenerator2022@gmail.com)

Kuponodat mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Helyszín: 1023 Budapest, Frankel Leo út 21. (Üstökös utca sarkán)
Telefonszám: +36 70/770 4509
E-mail cím: humanregenerator2022@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lanèche Szépségklinika
Cég
Benefit Work Kft.
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Frankel Leo út 21.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére