Mai­Kupon

FREAKENCY - interaktív, újgenerációs bűvészműsor Németh Gábor előadásában az A38 hajó fedélzetén, 2020. október 31-én, szombaton, 20.00 órakor!

Mai kuponunkkal egy 1 órás bűvészelőadásra invitálunk titeket. Üljetek akár az első sorba, legyetek ti is részese a színpadi shownak és hagyjátok elvarázsolni magatokat! 

 A veszélyt, a kihívásokat és az extremitást ötvöző, látványos produkció, melynek központjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Egy műsor, ahol főszerephez jut az érzékszervek finomítása, összehangolása, felerősítése, illetve kizárása. A váratlan és meglepő fordulatoknak köszönhetően az izgalom és az ámulat garantált!

 

 

A Freakency egy modern, újgenerációs bűvészműsor, mely interaktivitása és egyedi látványvilága révén felejthetetlen élményt nyújt. Formabontása miatt rácáfol a bűvész sztereotípiákra, ezáltal új szintre emeli a szórakoztatás élményét. Interaktív, dinamikus, fiatalos és látványos.

 

 

A műsorban bemutatja Gábor felkészülési folyamatát az egyre nehezedő feladatok során a végső próbatételig. Közvetlensége révén sokkal intimebb kapcsolatot alakít ki a nézőkkel, így ők is teljesen magukénak érezhetik a produkciót, hiszen aktív részesei lesznek a varázslatnak. 

 

 

Szereposztás:

Bűvész: Németh Gábor
Segéd: Nagy (nox) Tamás

 

 

Stábtagok:

Design: Pálmai Levente
Fénytechnika: Hamza Attila, Erdész Márk
Hangtechnika: Kiss-Vámosi Brigitta
Gyakornok: Kocsis Albert

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: kb. 1 órás bűvészelőadás, mely során akár téged is kihívhatnak a színpadra. A kupon 1 fő részére szól.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: info@nemethgaborbuvesz.hu, az időpont és a vásárolt kupon típusának (standard vagy VIP jegy) feltüntetésével. Kuponodat vidd magaddal kinyomtatva vagy elektronikusan. 

Az előadás során mindig az aktuális kormányrendeletnek megfelelően járnak el. Az előadás alatt a maszk viselése az aktuális kormányrendeletnek megfelelően ajánlott vagy kötelező. A rendezvény minden esetben 500 fő alatt kerül megrendelésre. Ajánlott minimum korhatár: +16 év. 

Előadás időpontja: 2020. október 31, szombat, 20:00

Helyszín: A38 hajó - 1117 Budapest, Petőfi híd budai hídfő

Telefonszám: +36 20 227 1083

E-mail: info@nemethgaborbuvesz.hu

Weboldal: https://www.nemethgaborbuvesz.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Németh Gábor Bűvész
Cég
Németh Gábor László E.V.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Petőfi híd budai hídfő
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére