Mai­Kupon

Frissítő, relaxáló Svédmasszázs tanfolyam - tantermi képzés, munkavállalásra alkalmas tanúsítvánnyal a Bessimeon Központban 59.000 Ft helyett 22.900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tanfolyamról:
A svéd masszázs (frissítő relaxáló masszázs) a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta.  Ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalomérzetet és a stresszt, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és a belső béke megteremtését.

A masszázs feladata:
Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése. Frissítésre, fogyasztásra, lazításra a
lkalmazható.A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó frissítő és relaxációs masszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam tartalma:

  • Elméleti oktatás - egyéni felkészüléssel a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.

A masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - A masszázs fajtái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei - Az ember energiarendszere – Csakra és meridián rendszer - Illóolajok szerepe a masszázsban – relaxáció és helyes meditáció,

  • A gyakorlati oktatás: Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a frissítő és relaxáló masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.
  • Online svédmasszázs tanfolyami kurzus videó anyagaihoz való hozzáférés.

Órarend:

-  elmélet önálló felkészüléssel (javasolt felkészülési idő 18 tanóra),

- 20 tanórás (45 perces órák) intenzív gyakorlat, ahol a frissítő, relaxáló svédmasszázs alapfogásait sajátítják el a hallgatók,

- online elméleti vizsga,

- gyakorlati vizsga a Bessimeon Központban.

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is frissítő relaxáló svédmasszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

Vizsgadíj: 2.000,- Ft

Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető:
angol és/vagy német nyelven 3000,- Ft/nyelv áron.
Tanúsítvány postázása: 1000,-/alkalom.


 

 
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Svédmasszázs tanfolyam - tantermi képzés

Következő tantermi képzés időpontja: 2020. november 20. péntek 14:00-19:00, november 21-22. szombat és vasárnap 7:45-13:00. Még  fogadunk el jelentkezést!

A tanfolyamok folyamatosan indulnak, az időpontokról érdeklődj a központban.

Letölthető jelentkezési lap: ITT!
Tanfolyami jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal a bessimeon@gmail.com email címen.

https://bessimeon.webnode.hu/szolgaltatasok/online-oktatasok/  

CÍM: Bessimeon Központ, Charles Hotel
1016 Budapest Hegyalja út 23. III. em. 40.
Felnőttképzési nyilvántartási szám:B/2020/003429


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bessimeon Központ
Cég
Bessimeon Központ - Pelle Tibor János e.v.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére