Mai­Kupon

Fürödjetek kettesben HÉVÍZen! Kényeztető napok. Pihenés a KÉK VILLA WELLNESSBEN reggelivel, medence használattal: 3 nap/ 2 éj / 2 fő (+ 5 év alatti gyermek részére): 51 000 Ft helyett 19 900 Ft-ért. Most fizetendő
2 985 Ft.

 - Wellness (pl. masszázs, fürdő belépő) kupon
Eredeti ár:51 000 FtElőlegben fizetendő:2 985 FtTeljes ár:16 915 Ft61% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kupon az alábbi szolgáltatásokat, ill. kedvezményeket tartalmazza: üdvözlő ital,  szállás: 2 főnek 2 éjszakára, kedvezményes fogyasztás partner éttermünkbe, beltéri fűtött medence és, pezsgőfürdő és, finn szauna használata, 50 % kedvezmény a masszázs árakból - tavalyi áron, (időpont egyeztetéssel). Kedvezmény a Tó-fürdő belépőjegyre. Wi-fi internet csatlakozási lehetőség. 5-10 %-os kedvezmény a VISAGE Cosmetic Studio-ba időpont egyeztetéssel. Szombatonként ajándék belépőjegy 2 fő részére a hévízi RETRO DISCO-ba. Kedvezmény a hévízi Fitness-terembe. Reflexológiai egészségügyi állapotfelmérés bevezető áron (érkezés előtti időpont egyeztetéssel). A foglaló díja levonódik a kuponárból-mely a helyszínen fizetendő, vagy fizethető SZÉP KÁRTYÁval is. A Kék Villa Apartmanház a világhírű 200 éves gyógyászati múlttal rendelkező Hévízi tótól 250 méterre található. 

Hévízen a természetes gyógyítás és az egészségmegőrzés szinte minden eleme megtalálható, melyek apró részecskeként egymáshoz illeszkedve kerek egészet alkotnak.

Ez a kerek egész egyszóval úgy írható le, hogy egészség. Az elemeknek önmagukban is gyógyító hatásuk van, de az együttes jelenlét magasabb hatékonysággal alkalmazható a gyógyítás, rehabilitáció és az egészségmegőrzés során egyaránt. 

Ha Hévíz, akkor a gyógyító elemek közül mi mást is lehetne az első helyen említeni, mint a  termáltóban való fürdőzést. A víz lágy, selymes simogatása és a lebegés érzése, a ringatózó lótuszok, a víz gyógyító illata, a fák zöldellő lombkoronája nyugtatja az idegrendszert, s együttesen a gyógyulás pszichikai elemét jelentik.

Megtapasztalni azt, ahogyan a vízcseppek apró gömböcskékhez hasonlóan masszírozzák testünket, egyedülálló a világon. 
A hévízi gyógytó nemcsak a fürdőzés élményét adja, hanem a tradicionális gyógykúrák és az egészségmegőrző wellness kúrák alapját jelenti.

 

Hévízen természetesen nemcsak gyógyulni lehet, hanem csodás hely arra, hogy megőrizzük testünk aktív fizikai állapotát, erősítsük szellemi frissességünket, valamint megtaláljuk a lelki harmóniát, a nyugalmat (még ha csak pár napra is...). Az aktív mozgásprogramok, mint például a nordic walking séták, kerékpártúrák, séta a városban, a tó melletti kifolyónál vagy az egregyi borozósorra, mind-mind a feltöltődést segítik.Van akinek ezek jelentik a gyógyító erőt, van akinek azonban az, hogy csodás környezetben pihen két napot is és semmi mást nem csinál, mint egyszerűen élvezi a szabadságot, a városka egyedi hangulatát, az éttermek kiváló zalai specialitásait, melyet a hévízi bor kortyolgatása tesznek felejthetetlenné.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Hétvégi felár /péntek, vagy szombat éjszaka/: 800.-Ft/éj/fő

Ünnepi felár: 7.000,- Ft / csomag
Apartman felár: 1.900,- Ft / csomag

Idegenforgalmi adó külön fizetendő (450,- Ft /fő/éj)

 

Fizetés: most fizetendő: 2 985 FT, a helyszínen fizetendő a fenn maradó összeg: készpénzben vagy Szép Kártyával: 16 915 FT. 

Gyermekkedvezmény:
Ingyenes egy gyermek 5 éves korig (a szülőkkel egy ágyban) reggelis ellátással.

  • (szobafoglaláskor kérjük jelezze a gyermek életkorát)

  • 5 – 12 éves korig 3.500,- Ft /éj reggelivel, pótágyon

  • 12 éves kor felett 4.500,- Ft / éj reggelivel, pótágyon

A kuponnal érkezési nap 14.00 órától távozási nap 10.00 óráig tud a Villában tartózkodni. Bejelentkezés: érkezési nap 19.00 óráig.

Elhelyezés: a Kék Villa standard szobáiba.

Foglalás időpont-egyeztetéssel a szabad férőhelyek függvényében: Telefonos egyeztetés szükséges+36-30/474-9942

Bővebben: www.kekvillaheviz.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kékvilla Hévíz
Cég
Takácsné Lázár Mária Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8380 Hévíz, Széchenyi u. 19
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére