Mai­Kupon

Fürödjetek kettesben Hévízen! Pihenés a KÉK VILLA WELLNESSBEN félpanzióval, medence használattal: 2 fő részére/ 3 nap / 2 éjszakára: 51 000 Ft helyett 19 900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kupon az alábbi szolgáltatásokat, ill. kedvezményeket tartalmazza: üdvözlő ital,  szállás: 2 főnek 2 éjszakára, 30 % kedvezmény partner éttermünkbe, beltéri fűtött medence és, pezsgőfürdő és, finn szauna használata, 50 % kedvezmény a masszázs árakból (időpont egyeztetéssel). Kedvezmény a Tó-fürdő belépőjegyre. Wi-fi internet csatlakozási lehetőség. 5-10 %-os kedvezmény a VISAGE Cosmetic Studio-ba időpont egyeztetéssel. Szombatonként ajándék belépőjegy 2 fő részére a hévízi RETRO DISCO-ba. Kedvezmény a hévízi Fitness-terembe. Reflexológiai egészségügyi állapotfelmérés bevezető áron (érkezés előtti időpont egyeztetéssel). A Kék Villa Apartmanház a világhírű 200 éves gyógyászati múlttal rendelkező Hévízi tótól 250 méterre található. 

Hévízen a természetes gyógyítás és az egészségmegőrzés szinte minden eleme megtalálható, melyek apró részecskeként egymáshoz illeszkedve kerek egészet alkotnak.

Ez a kerek egész egyszóval úgy írható le, hogy egészség. Az elemeknek önmagukban is gyógyító hatásuk van, de az együttes jelenlét magasabb hatékonysággal alkalmazható a gyógyítás, rehabilitáció és az egészségmegőrzés során egyaránt. 

Ha Hévíz, akkor a gyógyító elemek közül mi mást is lehetne az első helyen említeni, mint a  termáltóban való fürdőzést. A víz lágy, selymes simogatása és a lebegés érzése, a ringatózó lótuszok, a víz gyógyító illata, a fák zöldellő lombkoronája nyugtatja az idegrendszert, s együttesen a gyógyulás pszichikai elemét jelentik.

Megtapasztalni azt, ahogyan a vízcseppek apró gömböcskékhez hasonlóan masszírozzák testünket, egyedülálló a világon. 
A hévízi gyógytó nemcsak a fürdőzés élményét adja, hanem a tradicionális gyógykúrák és az egészségmegőrző wellness kúrák alapját jelenti.

 

Hévízen természetesen nemcsak gyógyulni lehet, hanem csodás hely arra, hogy megőrizzük testünk aktív fizikai állapotát, erősítsük szellemi frissességünket, valamint megtaláljuk a lelki harmóniát, a nyugalmat (még ha csak pár napra is...). Az aktív mozgásprogramok, mint például a nordic walking séták, kerékpártúrák, séta a városban, a tó melletti kifolyónál vagy az egregyi borozósorra, mind-mind a feltöltődést segítik.Van akinek ezek jelentik a gyógyító erőt, van akinek azonban az, hogy csodás környezetben pihen két napot is és semmi mást nem csinál, mint egyszerűen élvezi a szabadságot, a városka egyedi hangulatát, az éttermek kiváló zalai specialitásait, melyet a hévízi bor kortyolgatása tesznek felejthetetlenné.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Hétvégi felár (péntek vagy szombat éj): 3.000,- Ft / csomag

Ünnepi felár: 7.000,- Ft / csomag
Apartman felár: 3.000,- Ft / csomag


Gyermekkedvezmény:
Ingyenes egy gyermek 5 éves korig (a szülőkkel egy ágyban) reggelis ellátással, 5 éves kor felett 4.500,- Ft/fő/éj reggelivel pótágyon.

 

Idegenforgalmi adó külön fizetendő (420,- Ft /fő/éj).

 

A kuponnal érkezési nap 14.00 órától távozási nap 10.00 óráig tud a Villában tartózkodni. Bejelentkezés: érkezési nap 19.00 óráig.

Elhelyezés: a Kék Villa standard szobáiban

 

Időpontot egyeztetni a kupon vásárlásától 2012.10.20-ig tudnak.
A kupon felhasználható: 2012.12.20-ig a szabad férőhelyek függvényében és előre egyeztetett időpontban.

 

 

 

 

Foglalás időpont-egyeztetéssel a szabad férőhelyek függvényében: Telefonos egyeztetés szükséges: +36-30/474-9942

Bővebben: www.kekvillaheviz.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kékvilla Hévíz
Cég
Takácsné Lázár Mária Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8380 Hévíz, Széchenyi u. 19
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére