Mai­Kupon

Galambriasztó erkélyre, háztetőre, a műanyag madár távol tarthatja a galambokat, fecskéket. A termék most 3.990 Ft helyett 2.390 Ft-ért rendelhető.

-teraszra, erkélyre, háztetőre is alkalmas 

-távol tarthatja a galambokat, fecskéket 
-felakasztható és talpára is állítható
-műanyagból készült, holló alakú

Mivel a holló jelenléte zavarja a galambokat, fecskéket, kisebb madarakat, ezért termékünk hatékonyan távol tarthatja őket az erkélytől, terasztól. Kihelyezhetjük a korlátra, kerítésre, de akár fel is függeszthetjük. Műanyagból készült, mérete megfelel egy valódi hollóénak.Jellemzők:

-Anyag: műanyag 
-Termék mérete: 20 x 12 x 48 cm 
-Termék súlya: 0,29 kg 

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak: 1.720 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.390 Ft +  1.720 Ft.

Több termék egyszerre történő rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel, ill. ha az összeg 50.000 Ft feletti a kiszállítás ingyenes!

Szolgáltató
Hoppline Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére