Mai­Kupon

Gépelj villámgyorsan! Tízujjas gépírás online kurzus most kedvezményesen 30.000 Ft helyett 8.990 Ft-ért.

Tanulj meg mind a tíz ujjaddal gépelni! Tíz ujjal gépelni olyan mintha gyorsítósávra kerülnél, valahogy minden könnyebb és gyorsabb lesz, hatékonyabban tudod végezi a munkádat. Nem számít, ha rövid az ujjad vagy hogy már túlságosan megszoktad a két ujjas pötyögést a gépen, ezzel a technikával tényleg mindenkinek sikerülhet. Az iskolai oktatásban sajnos hosszadalmas és nehéz megtanulni a gépírást, ami sokakat eltántorít.Imre Dezső által kifejlesztett módszerrel sokkal rövidebb idő alatt és könnyedebben tudod elsajátítani ezt kincset érő tudást. Mostani bónuszunkkal fantasztikus áron juthatsz egy fél éves tananyaghoz. Ez egy teljesen új, a jobb agyféltekés és a klasszikus oktatás ötvözete.

A módszer lényege, hogy a két agyfélteke összehangolásával, működésük kiegyenlítésével teszi lehetővé a gyors és könnyű tanulást. A módszer speciális elemeket tartalmaz a bal agyfélteke dominanciájának az enyhítésére, és a jobb agyfélteke működésének serkentésére.

FONTOS! A heti rendszerességgel küldött, egyszerűen végezhető gyakorlatsorral 6 hónap alatt elsajátíthatod a tízujjas vakon gépelést. 

Ha elakadnál vagy egy gyakorlat nem megy, felveheted velük a kapcsolatot, és segítenek tovább fejlődni!

Partnerünkről

A Művészgyár tanfolyamain fejlesztheted vagy éppen felfedezheted a tehetségedet, olyan önkifejezési módokra találhatsz, amikkel kinyílik előtted a világ. Az egyénre szabott képzéseknek és a kiváló oktatóknak köszönhetően bármely kurzusukat választod is, jól használható művészeti eszközöket kapsz a kezedbe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után küld el a kuponszámod a rajz@riporttv.hu e-mail címre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Művészgyár
Cég
KRR Riport Televízió Kft.
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére