Mai­Kupon

Kategóriák

Gerinc, ízületi és izomfájdalmaid hatékonyan kezelhetők csontkovács segítségével! Őszi ajánlatunkat féláron veheted igénybe mindössze 3.490 Ft-ért! +1.000 Ft-ért pedig kipróbálhatod a gerincnyújtó padot is.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nehéz fizikai munkát végzel, fáj minden porcikád?

Az egész napos üléstől fáj a hátad, a nyakad?

Állandó fejfájással küzdesz és a munka utáni pihenés már nem elég, de gyógyszerekhez nem szeretnél nyúlni?

A megoldás az állandó ízületi, hát-, nyak- vagy gerincfájdalmaidra a csontkovácsolás lehet!

Egy-két ropp itt, egy-két ropp ott, és új emberként távozol!

Ne félj, nem fog fájni!

Civilizációs ártalom a mozgáshiány, az ülőmunka miatti rossz tartás.

Fájó háttal, derékkal éljük életünket, idejekorán lesz csontritkulásunk, meszesedünk - ám jó hír, hogy ennek egyáltalán nem kellene így történnie!

Az időben elkezdett, önmagunkról való gondoskodással számos ilyen betegséget el tudunk kerülni.Sokan csak erre esküsznek, sokan pedig félnek Tőle!

Egy biztos, hogy a kézzel végzett, izmokat lazító, ínakat, ízületeket óvatosan, a megfelelő izomlazítást követően kimozgató technikák segítik az ízületek természetes helyzetükbe való visszatérését, anélkül, hogy erőszakolnánk azt.

A gerinc nagyon nagy mértékben meghatározza egészségünket, és ha nem megfelelő állapotban van, az bizony sok más szerv, csont, izom és ízület munkájára van negatív hatással.

A stressz vagy rossz testtartás miatt görcsbe rándult izmok fájdalmasak, valamint az ízületeket „elhúzzák” a helyükről, mellyel lavinát indítanak el az egyre rosszabb testtartás és az erősödő fájdalom felé.

A fájdalom következtében ugyanis védekező tartás alakul ki, amely tovább rontja a helyzetet, asszimetrikus testfelépítést, további mozgásszervi panaszokat, az izmok elsatnyulását, a csont-izomrendszer és az ízületek további károsodását okozva.

A csontkovács által végzett kezeléssel nagyon szép eredménnyel gyógyulnak a gerincferdülések, lumbágók, idegbecsípődések, a térd-, váll-, könyök- és csípőízületi fájdalmak.

A csontkovácsolás az ízületműködés helyreállításával foglalkozó gyógyterápia, amely a páciens és a terapeuta izomerejét használja fel, a terapeuta szakszerű fogásainak kivitelezéséhez.

Ezeknek a speciális fogásoknak mechanikai hatására rendeződnek csontjaink, ízületeink a helyes pozícióba kerülnek, ami kihat az egész szervezetünkre.

 

- Mindenkinek ajánlott, aki ülőmunkát végez, keveset mozog, mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen csak fontosnak tartja az egészség hosszú ideig tartó megőrzését.
- Az izmok aktuális állapotának figyelembe vételével, lágy, de erőteljes, fájdalmat nem okozó mozdulatokon alapuló masszázzsal alapozzák meg az izomzat és az idegrendszer ellazulását.
- Az ízületi és csontfájdalmak megszűnnek.
- A csontkovácsolást profi szakember, diplomás természetgyógyász végzi.
- Személyre szabott, nem konvencionális terápia javaslat.
- A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos.

A kezelést kizáró okok: súlyos csontritkulás, 6 héten belüli komolyabb sebészeti beavatkozás, fertőző betegség, terhesség első 3 hónapja, súlyos vérzékenység

MOST KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSKÉNT IGÉNYBE VEHETI PLUSZ 1.000 FT-ÉRT GERINCNYÚJTÓ PADUNKAT VAGY MÁS NÉVEN DENEVÉR PADUNKAT! ( helyszínen kell fizetni )

Mi is az a denevér pad?

A DENEVÉRPAD A GERINCDOKTOR! A Denevérpad egy speciális gerincnyújtó orvosi eszköz.

A Denevérpad olyan a mai igények szerint készült gyógyászati eszköz, amely széles körben teszi lehetővé számos, de generatív gerincelváltozás gyógyítását és kezelését. A hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. A nyújtáshoz a gravitáció erejét használjuk, amely a Denevérpadon fekvő személy testének különböző mértékben való megdöntésével szabályozható az aktuális nyújtási igény szerint.

Az egyedi kiképzésű függeszkedő kampók rendkívül kényelmesek. Felcsatolásuk módjai, lehetővé tesznek hason és háton, egyedi esetekben pedig akár oldalfekvésben is elvégezhető nyújtásokat. Ha a terapeuta szükségesnek látja, hogy a gerinc íveit igény szerint alátámasztásokkal segítse, még olyan esetek nyújtása is megvalósíthatóvá válik, melyet egyébként a szakma korábban nem tartott kivitelezhetőnek.

Sok esetben, amikor a súlyfürdő terápia nem alkalmazható a Denevérpados kezelés akkor is problémamentesen beválik. Nagy előny, hogy a kezelés teljes ideje alatt (kb.: 10-15 perc/ alkalom) a gerinc természetes, vagy a kívánatos mértékben megváltoztatott ívei megmaradnak.

A beteg, saját érzékelésének bevonásával, aktív együttműködéssel vesz részt a kezelés helyes menetének beállításában. Ez a módszer kizárja az orvos, vagy a terapeuta esetleges tévedését is, mivel a beteg kellő időben figyelmeztet a hibára.

A kezelés menete és a Denevérpad rendeltetésszerű használata nem teszi lehetővé a beteg állapotának a kezelés miatt bekövetkező további romlását. A hátfájás visszatérő probléma, továbbá a porckorongok állapota idővel romlik, ezért is jó rendszeresen használni.

Ne szenvedj tovább! Vedd meg, váltsd be a kupont, hogy porcikáid a helyükre kerülhessenek és új életre keljen a tested!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2017. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy több kupont is vásárolhat!

A megvásárolt kupon egy fő részére jogosít csontkovácsoláson való részvételre! A kupon beváltható hétköznapokon 15:00-20:00 között!

A kupon beváltható Szekeres Jánosnál, előre leegyeztetett időpontban, a 1083 Bp. Apáthy István utca 12. címen.

Előzetes bejelentkezés szükséges a +3620/258-7880-es telefonszámon  vagy  szekerescsontkovacs@gmail.com email címen!

A foglalt időpont lemondása, módosítása az időpont előtt minimum 24 órával lehetséges, egyébként a kupont felhasználtnak tekintik!

A kupon beváltható hétköznapokon 15:00-20:00 között!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szekeres János
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1083 Budapest, Apáthy István u. 12
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére