Mai­Kupon

Kategóriák

Gerinc panasza van? Itt a lehetőség! Masszázs az otthonába! Kyokei 'Jade Thermo' 4 görgős masszázságy most kedvező áron 399 000 Ft helyett 199 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gerinc panasza van?
A Kyokei Jade Thermo ágy elsősorban a gerinc, és ahoz kapcsolódó problémák segítésére lett kifejlesztve
● 4 felhevített jade görgője erős masszázsával hatékonyan lazítja fel és nyújtja meg a gerincet, feloldja a blokkokat
● Hélium és infra kezeléssel harminizálja belső szervek működésétMit nyújt Önnek a Kyokei Jade Thermo ágy?

Kiropraktika

A négy jade görgő nyújtó masszázzsal ellazítja a csigolyák közül kilépő, összenyomódott idegeket a gerinc kiegyenesítésével, porckorongok regenerálásával. A rendellenes gerinc gátolja a központi idegrendszer működését, így alakulhat ki a kapcsolódó szervekben betegség. A megfelelően kiegyenesítet gerinc felszabadítja az idegeket a nyomás alól, segíti a test számára normális működésbe való visszatérést, az öngyógyítás lehetőségét.

Masszázságyainkban az ágyéki és nyaki csigolyák közt haladó görgők először ellazítják a gerinc melletti izmokat, megnyújtják a gerincoszlopot, majd a lassú erőteljes mozgással egyenként kimozgatják a csigolyákat.

A porckorongok regenerálódnak, ezzel enyhítik a csigolyák közül kilépő idegek elnyomásából eredő szervi panaszokat. A terápia alatti kötelező vízfogyasztás segíti a porcok regenerálódását.

Thermoterápia

Az infra-karbon panelek és a hélium töltésű izzók által sugárzott hő elnyelődik az érintett testrészben, így az izomszövetek megnyugodnak, enyhül a fájdalom és feléled a test. A hőterápia újraindítja a hajszálerekben a vér áramlását. Meleg hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés, a tápanyagok felszívódása. A hőterápiás masszázst a nap sugárzásához nagyon hasonló meleg adja. Ez a hő melegíti fel a Jade kőből készült masszázs görgőket, így meleggel is ingerelve az akupreszurás pontokat, a meridiánokat. Ezt használják a hagyományos kínai orvoslásból származó kiégetés vagy moxatherápiás közben is.

Jádeterápia

A jáde egy régóta misztikumnak számító ásvány, amit a keleti gyógyászatban már évszázadok óta használnak, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása miatt. A kő rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel, bejutnak a test belsejébe az egészséges szerv rezgéseit sugározva a beteg testrészek felé. Így javul a sejtek közötti kommunikáció és anyagcsere. Ennek következtében erosödik az immunrendszer, nő a vitalitás és a szervezet képessé válik arra, hogy öngyógyító mechanizmusait megerősítse. A belső energia stimulálása pedig javítja szellemi és lelki állapotunkat.

Főbb jellemzők
5 automata program(akupresszura, rövid akupresszura, teljes hát-, nyak-, derék nyújtó)
3 manuális funkció
A gerincoszlop teljes hosszában - 83 cm-en masszírozza a tartó izmokat,
A masszázsgörgők vezetősíne speciális „S” alakú, követi a gerinc vonalát
Dupla infra melegítő epoxy-karbon panelek a hátrészben, a teljes gerinc hosszában
Infra epoxy-karbon melegítő terápia a lábaknak, állítható hőfok, ki-be kapcsolható
Bármely testrészén végezhet jade-kezelést akét kézi melegítővel
Egyszerű távirányítójának kezelését bárki könnyen megtanulhatja
Bármikor áthelyezhető, könnyített tartókeret
Bordásszíj hajtás

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 23-ig,, beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Szállítás
Futárszolgálatunk 3 napon belül házhoz szállítja a masszázságyat. A termék súlya miatt két fő szükséges a mozgatáshoz. A termék üzemkészen érkezik, Önnek a keretet kell összeállítani.
Igény szerint választhatja VIP szakértői kiszállításunkat, amely tartalmazza a lakáson belüli elhelyezést, beüzemelést, termék bemutatását, használati tanácsokkal és a csomagolóanyag elszállítását.
Összeszerelés
A termék üzemkészen érkezik a csomagolásban. Önnek a keretet kell összeállítani és rárögzíteni a párnákat. Igénye szerint felszerelheti a távirányító tartót a karfa oldalára.
Csatlakoztassa a hálózathoz és használatra kész.
Teljeskörű garancia, akár 36 hónapra
Ön nyugodtan élvezheti masszázstermékünk kényelmét. Kiváló minőség mellett 12 hónap, teljeskörű jótállást nyújtunk, amit tetszés szerint kibővíthet, akár 36 hónapra. Szerelő othonába megy, Önnek nem kell mozgatnia a nehéz fotelt.

Elérhetőség
Bővebb információkért kérem vegye fel a kapcsolatot szolgáltatóval!
Email cím: dora.dekany@kyokei.hu
Telefon: +36 30 630 9919

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
KYOKEI
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére