Mai­Kupon

Görögbe kóstolva főzőkurzus 1 főnek, italfogyasztással, alapanyagokkal és kötényhasználattal 20 980 Ft helyett 10 490 Ft-ért a Kuktaparty Főzőiskolánál, Budapesten 2020. október 31-ig!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tanuld meg és készíts otthon is igazi finom görög ételeket!A bölcsek szerint a görögök számára sokkal fontosabbak voltak az ízek, minthogy teletömjék a hasukat. A konyhaművészetüket befolyásolták a tengeri , kereskedelmi útvonalon beáramló népek fűszerei, alapanyagai. Konyhájuk, kellemesen fűszeres, sok zöldséggel, finom halakkal, és különleges húsokkal van tele. Már az ókorban is jellemző volt a rájuk a lakoma. Ezt a remek szokásukat , a mai napig is megtartották. Rendszeresen összejárnak rokonaikkal, barátaikkal tavernázni. Szeretnek jókat enni, finom borokat inni, és hajnalig táncolni. Gondoljunk a Bazi nagy görög lagzira, vagy a szirtaki táncos dinom-dánomokra. Ezen az estén elsajátíthatják a görög gasztronómia egy falatkáját.

MENÜ
Fava, görög sárgaborsó krém pitával.
Klasszikus Görög Mousaka marhahúsból, padlizsánnal
Baklava dióval, mandulával töltött szirupos finomság

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS!

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy a vásárlás után jelentkezzenek és regisztráljanak a Kuktaparty weboldalán, a kurzusaink címszónál. A megjegyzés rovatba írják be a 10 jegyű kuponkódot, valamint jelezzék, ha ajándékutalványt szeretnének, és küldünk.

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36-20/230-6425 számon vagy, írj e-mailt a info@kuktaparty.hu címre!

Itt tudsz jelentkezni: http://www.kuktaparty.hu/kurzusaink

Az ajánlat tartalma: Görögbe kóstolva főzőkurzus 1 főnek, italfogyasztással, alapanyagokkal és kötényhasználattal 20 980 Ft helyett 10 490 Ft-ért!

Az ár tartalmazza az egész főzőprogramot, ami 3 órás. Az alapanyagokat, hiánytalanul, a Chef és a segítők közreműködését. A kötények használatát.
Jelentkezéskor írd be a megjegyzés rovatba a kuponod. A kurzust akkor indítjuk, ha meg van a minimális létszám, ami 8 fő.
Ha egy kurzus létszám miatt nem indul, vagy betegség miatt elmarad, akkor új időpontot adunk.

Az ajánlat felhasználható: 2020. október 31-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KuktaParty Főzőiskola
Cég
Kuktaparty Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére