Mai­Kupon

Kategóriák

GripGo a garantáltan univerzális telefon + navi tartó, minden készülékhez most 2.780 Ft helyett 1.390 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A nanopad és a tapadókorongos tartók hosszas tesztelése után, őrült brit tudósok, létrehozták a két eszköz jó tulajdonságait ötvöző GripGo-t a szélvédőre vagy műszerfalra rögzíthető, tapadókoronggal ellátott, minden irányba dönthető-forgatható, leguniverzálisabb tartót.

A tartókonzolos tartókhoz hasonlóan, ez is egy tartóállvány, melyet tapadókoronggal rögzíthetsz a szélvédőre, de nem tartópofák, és telefonod összenyomásával tartja meg a készüléked, hanem a nanopad elvén, vákuum technikát alkalmazva, így szó szerint, teljesen mindegy, milyen méretű a telefonod, gps-ed, biztosan jó lesz hozzá.A tartófej borítása egy gumilap, mely mikrobarázdás kiképzésének köszönhetően, ragasztás nélkül odatapad a tartófejre, és rá is ugyanígy tehetsz bármilyen eszközt, melyet a vákuum technikának köszönhetően, biztonsággal meg is tart.

Emelő erővel, természetesen megszűntethető a tapadás, egyszerűen csak emeld le a ráhelyezett készüléket a padról, ilyenkor levegő kerül a két felület közé, és minden nyom nélkül megszűnik a vákuum, melyet bármikor újra "aktiválhatsz", amikor újra tárgyat helyezel rá. Ezt a gumilapot , egy 360 fokban forgatható tartófejjel összekombinálva, egy valóban minden készülékhez használható, bármilyen szögben állítható tartó lett a végeredmény.

Teljesen biztonságosan tartja a navit, telefont vagy kisebb tábla pc-t is, a legnagyobb gödör sem képes ellentétes emelő erőt létrehozni, így akár egy ugratásnál is, a helyén marad, amit a tartóra teszel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A következő linken tudja beváltani a kuponokat: http://goo.gl/forms/W0SZZQIl3w

Személyesen is átvehető. (kuponbeváltás utána 1-4 munkanapra e-mailes értesítőt kap)(december 22.ig beváltott kuponok esetén tudjuk garantálni a karácsony előtti személyes átvételt)

Átvételi pont: 1067 Budapest,Paulai Ede utca 44. (Hétfő: 12-18 között, Keddtől péntekig 10-18 között) email-es értesítés után vehető át.

A december 17-ig beváltott kuponokra érvényes a Webox-os kedvezményes kiszállítás: melynek díja 199Ft amit a helyszínen kell bankáratyával rendezni

Termékét még kérheti MPL (postai) kiszállítással melynek díja 990 FT amit utánvétellel a futárnak kell fizetnie.
Átvételi/szállítási módot a beváltáskor tudja kiválasztani


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Holmibolt
Cég
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére