Mai­Kupon

Kategóriák

Gyereknap a Pozsonyi Dínó-Park és állatkertben május 28-án, buszos kirándulás 1 főnek 11.990 Ft helyett 7.990 Ft. Most fizetendő 1.000 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Pozsonyi állatkert és Dínópark: a kiváló gyermeknapi program, különleges élményt nyújt nem csak a kisgyermekes családoknak.

Az utazás programja:

Reggel indulunk Szlovákia kedvelt látványosságához, ahol azonnal a gyermekek kedvence lesz a vár és a várkertből induló városnéző kisvonat, ezt kővetően az állatkert és Dínó-park, ami óriási élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Malomvölgy (Mlynská dolina) csodálatos természeti környezetében, 96 hektáron terül el, ahol a 700 emlős, 200 madár és 40 csúszómászó lombos erdőben és réteken lakik. Az állatkert méltán büszke arra, hogy Európában az elsők között nevelt fel nemes hiúzt. A fantasztikus Dínó-park a dinoszauruszok életnagyságú makettjeivel kiváló lehetőséget nyújt az őslények világának tanulmányozására. A dínók szobrai mellett (egy részük mozgatja a fejét és a farkát, sőt hangot is ad) a parkban őslénytani játszóteret és 3D-s mozit is találunk.

                              Az Állatkert  csaknem 1000 egyeddel az ország legnagyobb állatkertjei közé sorolható.  Az állatkert része a Díno-park, amely dinoszauruszok életnagyságú makettjeinek kiállítása – egyedülálló Szlovákiában. Az állatkert lombos erdővel, rétekkel, patakkal rendelkezik – mely az állatkert alsó részén folyik keresztül. 1960- ban nyitották meg. Európában az elsők között nevelt fél nemes hiúzt, amely az állatkert jelképévé vált. Legnagyobb sikerei közé tartozik, hogy besorolást nyert 17 európai állatvédelmi tenyészprogramba,  melyeket veszélyeztetett fajok megmentésére írtak ki, továbbá megbízták a núbiai orrszarvú Európai tenyésznaplójának vezetésével.

                            

Az állatkert érdekes attrakciója a Dínó-park. Ez egy egyedülálló vidámpark, amely kb. 3 hektáron mutatja be a másodkori őslények életét. Az őslények természetes  környezetére emlékeztető közegben elhelyezett modellek némelyike mozdulatlan (statikus), mások számítógép segítségével mozgathatók. A kiállítás részét képezi egy 3D mozi és az őslénytani (paleontológiai) játszótér.

Visszaindulás a délutáni órákban, majd megérkezünk a kiindulási pontra az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást autóbusszal

- idegenvezető kíséretével

- BBP biztosítást,

- Valamint a regisztrációs költséget.

Nem tartalmazza a belépőjegyek árát!

Állatkert: Felnőtt: kb. 5 €, Kedvezményes:  kb. 3,50 €,Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon kizárólag 2016.május 28-i utazásra érvényes.

Most fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó 6.990 Ft-ot az utazást szervező  Fairy Tours irodának kell fizetni. A kupon megvétele után ( 3 napon belül ) vedd fel a kapcsolatot az irodával és foglald le helyed az utazásra, tel.szám: 06-1 / 413-66-55.  Fairy Tours, 1076. Budapest, Garay u. 16. fszt.1. Nyitvatartási idő H-P: 8-16. 

Engedélyszáma: U001708

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fairy Tours
Cég
Fairy-Bludein Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Garay út 16. fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére