Mai­Kupon

Kategóriák

Gyereknapi egynapos buszos kirándulás Bécsbe, a Schönbrunni Kastély- és Állatkertbe, látogatás Madame Tussauds Panoptikumába, vagy az Óriáskerékhez. Akciós áron 8.990 Ft helyett 6.990 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Töltsön egy egész napot a virágszőnyegben pompázó Schönbrunn kastélynál, vagy látogasson el a Práterbe is! Akár mindkét programon való részvételre van lehetőség!  Élvezze a jó időt, nyárias színeket, a nyugalmas sétát és hogy ezúttal minden látnivaló felfedezésére van ideje, amit a kastélypark rejt! Válasszon, hogy melyik helyszínen szeretné eltölteni a napot, kívánságára akár ezek kombinálhatóak is. Reggeli indulásunkat követően a határ közelében rövid pihenőt tartunk, majd folytatjuk utunkat Bécs felé. A császárvárosba érkezve először a neves vidámpark felé vesszük az irányt, itt van lehetősége leszállni annak, aki kíváncsi a madame Tussaud’s Wien élethű viaszbábuira, szeretné kipróbálni a város egyik jelképének számító óriáskereket vagy a megannyi szórakoztató játékot. (A kiszállás után kb. 3 óra elteltével van lehetőség, hogy irodánk autóbuszával átutazhassanak Schönbrunnba és a nap további részét ott töltsék.)

                             

A csoport másik részével tovább utazunk a Habsburg család UNESCO világörökségi címmel kitüntetett  nyári rezidenciája felé, amely ilyenkor meseszép. A hatalmas park megannyi látnivalót rejt, ebben a szép évszakban érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy mindezeket kényelmesen meg lehet tekinteni. A parkban tett séta önmagában nagy élmény, a különleges formájúra nyírt fasorok, díszkutak, sétányok, a barokk kor kerttervezésének sajátos kellékei és barátságos mókusok hosszas sétára csábítanak. Érdemes felmenni a kis dombtetőn álló Gloriett kilátóhoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul fel a belváros felé. A parkban található a híres bécsi állatkert, amely a világ első vadasparkja és máig különlegessé teszi a kifutók, épületek történelmi hangulata. Az állatkert büszkeségei az óriáspandák és érdemes betekinteni a sivatagházba is. További nagyszerű látnivaló kocsimúzeum, ahol a káprázatos koronázási hintók, a császárokat utolsó útjára kísérő gyász fogatok mellett a vadászatra, mindennapi kikocsizásra használatos díszes járműveket csodálhatjuk meg. A park mellett a kastély főépületéről magáról se feledkezzünk meg, izgalmas végigjárni a császári lakószobákat és díszes termeket, amelyek betekintést adnak a barokk és a 19. század ízlésvilágába, szokásaiba, kultúrtörténetébe.

                              

Amennyiben valaki a belvárosba szeretne bemenni, erre egyénileg van módja, a Prater-től és a Schönbrunni kastélytól is jó a metró összeköttetés.A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- a szervezés díját,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Külön fizetendő belépődíjak:

- Madame Tussauds Panoptikum: a csoportos jegy 15 €/fő egységesen

- Állatkert: 18,5 €/felnőtt, 6-18 év között 9 €/fő – 10 fő felett, 6 éves korig ingyenes

- Óriáskerék: 9,5 €/felnőtt, 4 € 14 év alatt


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2016. május 28. (Szombat).

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.290 Ft-ot az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Indulás:

6:45 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

7:00 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt

Vidéki felszállási lehetőségek:

- M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km

- M1 autópálya, Győr, Arabona pihenő, 119 km

- M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére