Mai­Kupon

Kategóriák

Gyermek belépőjegy hétköznapra a "Kockabirodalom - Építsd meg az álmaid!" című kiállításra és játszóházba a VAM Design Centerben most kedvező áron 2 100 Ft helyett 1 470 Ft-ért! Adjon élményt ajándékba!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
1 db gyermek belépőjegy hétköznapra a "Kockabirodalom - Építsd meg az álmaid!" című kiállításra és játszóházba a VAM Design Centerben
Keresse további kedvezményes jegyünket a kiállításra a MaiKupon oldalán!A kiállításról
Interaktív építőkocka modell
KockaBirodalom kiállítás
2014. november 14-től Budapesten látható a Kockabirodalom – Építsd meg az álmaid! című kiállítás, mely az első utazó tudományos építőkockás kiállítás.

Mit szólna, ha a lánya elmagyarázná, hogyan működik az emelő, vagy a mosógép; vagy a fia azt mondaná, hogy tudja mi a kiegyenlítőmű és azt is, hogyan működik?

Hozza el Ön is gyermekét a KockaBirodalom – Építsd meg az álmaid! című kiállításra, és csatlakozzanak azon gyermekek százezreihez, akik világszerte részt vettek ebben a sikeres oktatóprogramban.

A kiállítás fondorlatos történetek, izgalmas kísérletek és építőkocka modellek építésével vezet be a tudomány, technika, technológia, művészet és matematika világába. A mai kor gyerekei a technológia világában nőnek fel; a legújabb szerkentyűk az életük részét képezik. Ez a kiállítás lépést tart az idővel! A legkorszerűbb technológiát hozza el: iPadeken tanulhatnak a gyerekek. Lenyűgöző technikai videókat nézhetnek meg, melyeket speciálisan nekik készítettek.

A kiállítás célja:

az izgalmas és szórakoztató időtöltés, miközben a gyermeki kíváncsiságon és érdeklődésen keresztül tanulási folyamat is végbe megy,
a „meg tudom csinálni” érzés biztosítása,
a tudományos tételek és elvek magyarázása, melyek a mindennapjainkban is jelen vannak,
a tudomány és gyermek belső világa közötti közös nyelv megtalálása,
a klasszikus mechanika alaptételeinek elsajátítása,
a további tanulmányokra való ösztönzés a mechanikai design és mérnökség területén.

A kiállítás részei:

Az interaktív kiállító térben a látogatók felfedezhetik a gépezetek és szerkezetek működési elveit. 30 megépített modell várja az érdeklődőket az űr, a repülés, az autók, a vonatok, a vidámpark, a hangszerek, az interaktív játékok és más egyéb témakörökből. Ezek a modellek táblagépekkel irányíthatóak.

Szórakozz! és Játssz! Játssz! Játssz! A játszóházban építőkockák tízezrei várjak a látogatókat korosztálytól függetlenül, hogy mindenki elkészíthesse saját modelljét.

A Megamax moziban a legújabb és legsikeresebb építőkockás mesék várják a gyerekeket

A Tanulószobában 30 perces vezetett foglalkozásokon különböző szerkezeteket és gépezeteket lehet építeni oktatók segítségével, miközben a gyerekek megismerkedhetnek a fizikai alapvetésekkel. Az elkészíthető szerkezetek között van a futószalag, a körhinta vagy éppen versenyautó, melyek egy építőkocka készletből az iPadek által instruálva épülnek és mozdulnak meg.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma:
1 db gyermek belépőjegy hétköznapra a "Kockabirodalom - Építsd meg az álmaid!" című kiállításra és játszóházba a VAM Design Centerben

A kiállítás látogatható: 2015. január 31-ig, nyitva tartási időben!
A kiállításra a KINYOMTATOTT KUPONNAL kell érkezni!

Nyitva tartás: H-V 10-19 óráig
Ünnepi nyitva tartás: December 24-én és 31-én 10:00 - 15:00 óráig és December 25, 26, 27-én és Január 1-én 10:00 - 19:00 óráig
Helyszín: Budapest, VAM Design Center: 1061 Budapest, Király utca 26.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kocka Birodalom Kiállítás
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Király utca 26.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére