Mai­Kupon

Kategóriák

Gyermek, Családi és Sport fotózás kellékekkel, profi stylist segítségével, 15 db retusált képpel 35.000 helyett 9.990 Ft-ért az SBS Management szervezésében.

Gyermek, Családi és Sport fotózás, SBS Management - Egyéb kupon
Eredeti ár:35 000 FtKedvezményes ár:9 990 Ft71% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás Facebook-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az okos telefonok korában úton-útfélen rengeteg kép készül rólunk és családtagjainkról ez tény,de azért jó, ha bizonyos dolgokat profikra bízunk. Ha szeretnél magadról, gyermekedről vagy családodról olyan képeket készíttetni, amelyeket utána akár a lakás díszeként is kitehetsz vagy jó szívvel adhatod ajándékba, esetleg jó lenne egy olyan portré, amelyet majd még az unokáknak is szívesen mutogathatsz majd?

Az igazán szuper fotókhoz nagyon sokat adhat, ha olyan ember segíti a hangulat megteremtését, a ruha és a  smink, valamint a tökéletes beállítások összhangjának megkomponálását, akinek ez a szakmája. Egy jó stylist biztosan kihozza belőled és a lehetőségekből a maximumot és olyan ötleteket, tippeket tud adni, hogy magad is meg fogsz lepődni a végeredmény láttán.Az elkészült nyers képek azonnal megtekinthetőek (kb. 100 nyers kép), melyet 24 órán belül JPEG formátumban átadunk részedre, továbbá 15 db általad választott kép retusálva!

Profi stylist segítségével készülnek rólad a fotók.

A fotózások péntektől-vasárnapig 10:00-21:00 óra között lehetségesek, előzetes egyeztetés alapján. Egy nap maximum kb. 10 ügyfelet tudunk fogadni!

A fotózások egyik legkényesebb része természetesen a ruha, de most tapasztalt szakember segít neked még a fotózás előtt akár telefonon vagy e-mail-ben, hogy közösen kiválaszthassátok azokat a szetteket, melyek a legtökéletesebbek lesznek az általad elképzelt hangulat megvalósításhoz.

Egy fotózás során akár 4-5 szett ruha is szükséges lehet, az elegánstól egészen a hétköznapi viseleten át a sportosig bezárólag.

Bármi legyen is az elképzelésed, itt megvalósítják: Nálunk nincs lehetetlen, a szakemberek segítségével végre olyannak láthatod magadat a képeken, amilyennek mindig is szerettél volna.

Ja, és a gagyi papírhátteret nyugodtan el is felejtheted! A mű háttér előtt lőtt kínos beállítások helyett itt jelenleg 25-30 féle igazi „díszlettel" dolgoznak, így olyan lesz, mintha egy darab valóságot örökítene meg a felvétel.

Az ajánlatban most a következő fotótémák közül választhatsz:

 - Családi fotózás (Stúdió vagy szabadtéren is akár) (maximum 4 fő részére, 2 év felett)

 - Gyermekfotózás (Születésnap, Névnap, Storybook, Portréfotózás, Művészi portré, Sportfotó, Portfólió, Image fotó)

 - Sportfotózás, egy kicsit másképp. (Powder és Vizes fotózás, vagy akár mindkettő) A fotók készítésénél legmodernebb technikákat vetik be, hogy az eredmény egyedi és lélegzetelállító legyen. Táncművészeknek, Fitness vagy Fitkid és RSG versenyzőknek lehet optimális ez a lehetőség.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Gyermek, Családi és Sport fotózás 35.000 helyett 9.990 Ft-ért az SBS Management jóvoltából.

Fontos, hogy a fotózásokra a ruhát minden esetben a kupon vásárlója, míg a fotózáshoz szükséges kellékeket, stylistot a fotós csapat biztosítja.

Feláras szolgáltatások:

Smink: Gyermekeknek 500 Ft/fő, Hölgyeknek 1.000 Ft/fő

Fodrász: 1.000 Ft-tól

Az ajánlat tartalma:

1-1,5 órás fotózás, stylist segítségével Budapesten, profi fotóstúdióban. 

100 nyers kép, 15 retusált kép,

Amit kérünk:

A megvásárolt kuponodat hozd magaddal, kérünk ne késs, a fotózásra kipihenten, frissen mosott hajjal és lehetőség szerint smink nélkül gyere.
Hozz magaddal minél több ruhát (egy fotózás alkalmával akár 4-5 szett is beleférhet), kiegészítőt.

És mindezt mikor:

A fotózások péntektől-vasárnapig 10:00-21:00 óra között lehetségesek, előzetes egyeztetés alapján. Egy nap maximum kb. 10 ügyfelet tudunk fogadni!

És hol:

Jelenleg három helyszín közül választhatsz, a Budai várban, a Belvárosban vagy a Budapest kertvárosi részében a XVI. kerületben tudunk helyet biztosítani a tökéletes mű elkészítéséhez. Mind három stúdió saját specialitással rendelkezik, így a hely kiválasztása során az adott fotózási téma is fontos szerepet játszik. 

1. I. ker. Várfok utca 3-5.

2. VIII. ker. Baross utca 109.

3. XVI. ker. Margit utca 69.

Időpont egyeztetés:

Telefon: +36 70 3715984 (10-22 óráig)

Email: management@sbs-management.hu

Fontos, vis maior kivételével a 24 órán belüli lemondást beváltott kuponnak tekintjük. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SBS Management
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1163 Budapest, Margit utca 69.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére