Mai­Kupon

Gyermek és tinédzser belgyógyászati szakorvosi vizsgálat kedvező áron 25 000 Ft helyett 21 990 Ft-ért a Benyovszky Orvosi Központnál! Szív-és érrendszer, a máj és a belső elválasztású mirigyek, a légző-,a vérképző-,az emésztőszervek vizsgálata!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Csecsemőkortól kezdve a kisiskolás koron át egészen 18 éves korig fogadják a gyermekeket.
A hagyományos, betegség- illetve tünet orientált gyógyítási szemlélet mellett fontos küldetésüknek tekintik a prevenciót, azaz a betegségek kialakulásának megelőzését is.
A belgyógyászati ellátás célja a tünetek, panaszok, valamint a kórtörténeti információk feltárása, majd a szűrőjelleggel vagy az okok kiderítése érdekében végzett vizsgálatok révén a páciens egészségének megőrzése/helyreállítása.
A Benyovszky Orvosi Központ társszakmáinak szakorvosai (pl. gyermek endokrinologus, radiológus, szemész, labor stb.) is bevonhatók gyermeke kivizsgálásába és kezelésébe, így egy helyszínen komplex ellátást kaphatnak.

A belgyógyászat az orvostudománynak az a területe, amely az emberi testet teljes egészében vizsgálja, az emberi szervezetet érintő betegségekkel és gyógyításukkal foglalkozik. A belgyógyászat hatáskörébe azok a betegségek tartoznak, melyek kezelése gyógyszeres megoldást igen, sebészeti beavatkozást azonban nem igényel.

A belgyógyászathoz tartozik a szív-és érrendszer, a máj és a belső elválasztású mirigyek, a légző-, a vérképző-, és az emésztőszervek betegségeinek vizsgálata és kezelése. A különböző szerveknek és szervrendszereknek megfelelően a belgyógyászat is több szakterületre ágazik szét, ilyen többek között a kardiológia, a gasztroenterológia vagy a pulmonológia.

A belgyógyászati ellátás célja a tünetek, panaszok, valamint a kórtörténeti információk feltárása, majd a szűrőjelleggel vagy az okok kiderítése érdekében végzett vizsgálatok révén a páciens egészségének megőrzése/helyreállítása.

Csecsemőkortól kezdve a kisiskolás koron át egészen 18 éves korig fogadják a gyermekeket. A hagyományos, betegség- illetve tünet orientált gyógyítási szemlélet mellett fontos küldetésüknek tekintik a prevenciót, azaz a betegségek kialakulásának megelőzését is. Ennek érdekében a Gyermekorvosi rendelőben elsősorban az egészségvédelemre, a szűrővizsgálatokra, valamint a komplex, lehetőleg gyógyszer-mentes terápiára helyezik a hangsúlyt.

Mikor érdemes felkeresni őket?
ha gyermeke gyakran esik át lázas, fertőző betegségeken,
ha szeretné gyermekét gondosan kivizsgáltatni
ha szeretné, hogy elegendő idő álljon rendelkezésére kérdéseinek megbeszélésére,
ha szeretne az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos kérdéseire választ kapni,
ha szeretné gyermeke immunrendszerét természetes módon erősíteni, hogy ne legyen szükség rendszeres antibiotikum- és más gyógyszeres kezelésre,
ha betegsége miatt már több orvosnál is jártak, de nem tudtak egységes álláspontot kialakítani,
ha krónikus allergiás- vagy légzőszervi panaszai vannak (pl. asztma, szénanátha),
ha bőrbetegségéből nem tud kilábalni,
ha táplálási zavarokat vagy ételallergiára utaló jeleket (pl. rendszeres bőrkiütéseket vagy hasi panaszokat) észlel,
ha étrendi vagy diétás tanácsokat szeretne kapni,
ha gyermeke nehezen tud lefogyni, vagy gyakran visszahízik,
ha gyermekénél különféle emésztési zavarokat (pl. haspuffadást, görcsöket, gyomorégést) észlel
ha gyakran jelentkezik gyermekénél húgyúti fertőzés (pl. csípő vizelet, alhasi fájdalmak,)
ha gyermeke nagyon izzadékony, nehezen bírja a fizikai terhelést,
ha gyermekének ismételten vannak vegetatív tünetei (pl. szívdobogás-érzés, ájulás, szédülés),
ha csecsemőgondozási-, szoptatási- és táplálási szaktanácsadásra van szüksége,
ha védőoltásokat szeretne beadatni gyermekének (pl. külföldi utazás előtt).

A Benyovszky Orvosi Központ társszakmáinak szakorvosai (pl. gyermek endokrinologus, radiológus, szemész, labor stb.) is bevonhatók gyermeke kivizsgálásába és kezelésébe, így egy helyszínen komplex ellátást kaphatnak.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: gyermek és tinédzser belgyógyászati szakorvosi vizsgálat kedvező áron 25 000 Ft helyett 21 990 Ft-ért.

A vizsgálatot Dr. Lakos Gábor végzi, rendelési idő: szerda 15:00-18:00

Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky
Cég
BOKMED KFT
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére