Mai­Kupon

Kategóriák

Gyermeknapi kedvezmény a MeseVeled könyvekre! Saját névre szóló csodaszép mesekönyvek, melyek főszereplőjét Te választod. A MeseVeled könyvek kemény borítással, tartós kötéssel, minden oldalpáron színes, gyönyörű illusztrációval készülnek.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egyedi, különleges ajándék gyerekeknek és örökifjú felnőtteknek – MeseVeled Könyvek

 

Hagyományos, keménytáblás, fűzött könyveink jellemzői:

Méret: 17 x 25 cm

Kivitelezés: kemény borítás, tartós (nem szétesős!) kötés, 30-40 színes oldal
Illusztrációk: minden oldalpáron gyönyörű, színes, eredetileg kézzel készített grafika

 

ÚJDONSÁG: vastag lapos mesekönyvünket „Egy kerek esztendő” címmel a legkisebbeknek ajánljuk.    

 

Ajándékozd meg gyermekedet, párodat, barátodat egy RÓLA SZÓLÓ MESEKÖNYVVEL!

 • Gazdagon illusztrált mesék fiúknak, lányoknak, kicsiknek, nagyoknak, amelyekben mindenki főhős lehet, saját magáról olvashat.
 • A MeseVeled könyvek névre szólóak, a történetben a megajándékozott a főszereplő.
 • A főszereplő hajszínét, nevét Te határozod meg! A könyv tartalmazhatja a megajándékozott fotóját, ajánlásod.
 • Kényelmesen, néhány kattintással rendelheti meg könyveinket, a kész könyveket a megrendeléstől számított 3-6 munkanapon múlva házhoz szállítjuk, vagy átvehetők a budapesti, XIV. kerületi átvevőpontunkon.

 

Május 16-ig leadott könyvrendelések garantáltan megérkeznek Gyermeknapig!

 


A MeseVeled könyvekbe belelapozhatsz a www.MeseVeled.hu oldalon. 

Miért jók a MeseVeled könyvek?

 • A gyermek saját magáról hall legszívesebben mesét. Könyveinkben olvashatja saját nevét, láthatja saját fényképét, a történetnek ő a főhőse. Igazi hőstetteket visz véghez.
 • Igényes meséink fordulatos, izgalmas, kalandos, tanulságos, varázslatos mesék.
 • Kézzel rajzolt, gyönyörű, színes, nagy képekkel illusztráltuk a történetet minden oldalpáron, melyek lekötik a kisebbek és nagyobbak figyelmét is a mese felolvasása közben.

Nézd meg őket a www.MeseVeled.hu oldalon! Május 16-ig leadott könyvrendelések garantáltan megérkeznek Hozzád Gyermeknapig!

 


Kiknek ajánljuk a MeseVeled könyveket?


 • A legkisebbeknek: 0-3 éves korig – Gondoltunk a legkisebbekre is, nekik szánt könyveink kedves történetek, rövidebb szöveggel, jól átlátható, színes képekkel készültek.

 • Óvodásoknak, kis iskolásoknak – Nekik hosszabb történetekkel készültünk, melyekben igazi mesehősökké válhatnak. Részletgazdag, egész oldalakat betöltő grafikákkal illusztráltuk a könyveket.

 • Olvasni tanulóknak – Számukra készült könyveinkben minden oldal mellett nagy kép van, az oldalakon kevés, nagy betűs szöveg. A könyvek megrendelésénél választhatsz csupa nagybetűvel nyomtatott könyvet is!

 • Angolul tanulóknak – Rövidebb történeteink angol nyelven is megrendelhetők! Szövegük hasznos nyelvtudást ad, képeik kifejezőek, segítik a szövegértést.

 • Örök fiataloknak: 120 éves korig – Gyönyörűen illusztrált könyveinkkel kedves meglepetést szerezhetsz párodnak, barátaidnak, szüleidnek, nagyszüleidnek is! Hosszabb történeteink kellemes kikapcsolódást és egy életre szóló örömöt szereznek a felnőtteknek is. Te is örülnél egy MeseVeled könyvnek, ugye? A siker garantált :)

 


A kupon beváltásának feltétele: 

A Maikupon a fizetés után elküldi az e-mail címedre a kuponkódodat, melyet továbbíts az info@meseveled.hu címre. Néhány órán belül a MeseVeled.hu oldalon is aktiváljuk a kuponkódodat - erről egy e-mailben értesítünk Téged.


Hogyan működik a könyvrendelés?

E-mail értesítés után válaszd ki weboldalunkon a Neked legmegfelelőbb könyvet, és töltsd ki rövid megrendelő űrlapunkat. Az űrlap legalján tudod érvényesíteni kuponkódodat, a kód beírása után a 25% kedvezményt automatikusan levonjuk a könyv árából.
 

Látogass el a www.MeseVeled.hu weboldalra!

A Könyveink menüpont alatt kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb MeseVeled könyvet. Részletes leírást találsz mindegyikről, bemutatjuk a szereplőket, bele is lapozhatsz a mesékbe.
Ha sikerült választanod, tölts ki egy rövid űrlapot arról akit Te a mese főhősének szánsz (neve, hajszíne, sőt, még egy fotót is tehetünk róla a könyvbe). Ugyanitt kérjük a praktikus információkat is (neved, szállítási címed, stb.).


Majd nincs más dolgod, mint néhány nap múlva átvenni a MeseVeled könyvedet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Hogyan tudod átvenni a kész könyvet?

 • Személyesen, Budapesten a XIV. kerületi átvevőpontunkon
 • vagy postai úton, egy napos időgarantált csomagként


Kihez fordulhatsz kérdéseiddel, hogy kaphatsz bővebb információt?

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Mese Veled.hu
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére