Mai­Kupon

Gyermekszemészeti szűrés szükség esetén, akár pupilla tágítással 30 000 Ft helyett 24 990 Ft-ért a Benyovszky Orvosi Központnál! Most 10 000 Ft értékű családi egészségkártya is jár hozzá!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Szakrendelésünk során gyermek páciensek vizsgálatát végezzük.
A vizsgálat sok esetben már akkor megkezdődik, amikor a páciens belép az ajtón, hiszen ekkor már tanulmányozzuk a mozgását, fejtartását, szemállását, közlekedéséből, magatartásából is sok adatot előre „begyűjtünk”.

Az alap szemészeti vizsgálat keretében a kórelőzmény (anamnesis) felvétele során megismerkedünk a páciens panaszaival, az előzetes orvosi vizsgálatok eredményeivel, rákérdezünk a korábban és jelenleg is fennálló egyéb betegségekre, aktuálisan szedett gyógyszerekre.

A vizsgálatok fájdalommentesek, érintéssel csak a szemnyomás-mérés jár.

A műszerek nagy része Non kontakt műszerek amelyek segítségével pár hónapos kortól, illetve kevésbé kooperáló, valamint mozgáskorlátozott páciensek vizsgálata is kivitelezhető.

Gyermekszemészeti szakvizsgálat javasolt
1 éves korban (fejlődési rendellenességek , kancsalság szűrése)
3 éves korban (kancsalság, tompalátás szűrése)
5 éves korban
7-8 éves korban (tanulási nehézségek, magatartás zavarok, fejfájás esetén)

Amennyiben a gyerek még nem beszél nem jelent problémát ugyanis a korszerű műszerekkel szűrhetővé vállnak a különböző anomáliák.
A gyermekek esetében a legfontosabb hogy időben kiszűrjük az eltéréseket ugyanis ez esetben nagyobb eséllyel korrigálhatóak, kezelhetőek!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Gyermekszemészeti szűrés szükség esetén pupilla tágítással 30 000 Ft helyett 24 990 Ft-ért 

A kupon tartalma: Komplex szemészeti vizsgálat: fénytörés meghatározása, közeli, távoli látásvizsgálat, korrekció, színlátás vizsgálata, binocularis együttlátás vizsgálata, biomikroszkópikus vizsgálat, szemnyomás mérése.

Vizsgálati napok:
Szerda: 13-18 óráig
Csütörtökön: 9-13 óráig
Pénteken: 15-19 óráig

Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ - Budapest
Cég
BOKMED KFT
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére