Mai­Kupon

Gyermekszemészeti szűrés szükség esetén pupilla tágítással 30 000 Ft helyett 20 000 Ft-ért a Benyovszky Orvosi Központban!

A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Szakrendelésünk során gyermek páciensek vizsgálatát végezzük.
A vizsgálat sok esetben már akkor megkezdődik, amikor a páciens belép az ajtón, hiszen ekkor már tanulmányozzuk a mozgását, fejtartását, szemállását, közlekedéséből, magatartásából is sok adatot előre „begyűjtünk”.

Az alap szemészeti vizsgálat keretében a kórelőzmény (anamnesis) felvétele során megismerkedünk a páciens panaszaival, az előzetes orvosi vizsgálatok eredményeivel, rákérdezünk a korábban és jelenleg is fennálló egyéb betegségekre, aktuálisan szedett gyógyszerekre.

A vizsgálatok fájdalommentesek, érintéssel csak a szemnyomás-mérés jár.

A műszerek nagy része Non kontakt műszerek amelyek segítségével pár hónapos kortól, illetve kevésbé kooperáló, valamint mozgáskorlátozott páciensek vizsgálata is kivitelezhető.

Gyermekszemészeti szakvizsgálat javasolt
1 éves korban (fejlődési rendellenességek , kancsalság szűrése)
3 éves korban (kancsalság, tompalátás szűrése)
5 éves korban
7-8 éves korban (tanulási nehézségek, magatartás zavarok, fejfájás esetén)

Amennyiben a gyerek még nem beszél nem jelent problémát ugyanis a korszerű műszerekkel szűrhetővé vállnak a különböző anomáliák.
A gyermekek esetében a legfontosabb hogy időben kiszűrjük az eltéréseket ugyanis ez esetben nagyobb eséllyel korrigálhatóak, kezelhetőek!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Gyermekszemészeti szűrés szükség esetén pupilla tágítással 30 000 Ft helyett 20 000 Ft-ért 

A kupon tartalma: Komplex szemészeti vizsgálat: fénytörés meghatározása, közeli, távoli látásvizsgálat, korrekció, színlátás vizsgálata, binocularis együttlátás vizsgálata, biomikroszkópikus vizsgálat, szemnyomás mérése.

Vizsgálati napok: 

Csütörtökön: 9-14 óráig

Pénteken: 15-19 óráig

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ
Cég
MEGALINE STUDIÓ KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére