Mai­Kupon

Gyógyuljon hatékonyan otthonában a digitális fizioterápiás készülék segítségével! A készülék, most a Hasznos Holmik Kínálatából csak 4499 Ft-ért országos házhoz szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A digitális fizioterápiás készülék segítségével Ön most otthonában is gyógyulhat! 


Használata egyszerű és biztonságos, nincsenek mellékhatásai, alacsony frekvenciás terápiás berendezés.A készülék otthoni használata hatásos a heveny légúti betegségek, fej-, fog- és menstruációs fájdalmak, izom- és ízületi és egyéb mozgásszervi panaszok kezelésében. Csökkenti az ödémát és gyulladást, meggyorsítja a csonttörés, a sebek és az égések utáni gyógyulást!


Ahhoz, hogy jól érezze mindenki magát a saját bőrében elengedhetetlen, hogy szervezete rezgéseinek egyensúlya megfelelő legyen. Amennyiben ez a rezgési egyensúly felborul és nincs kezelve, vagy figyelmen kívül van hagyva, idővel súlyosabb betegségek is tudnak alakulni. 


A digitális fizioterápiás készülék működési elve a fizioterápia egyik leghatékonyabb módszerén, a dinamikus elektro-neurostimuláción alapul. A módszer lényege az, hogy gyenge áramimpulzusokat küld a készülék a bőr felületén található receptorokra, mely impulzusok aztán választ idéznek elő a szervekben és szövetekben.

Minden szervnek meghatározott rezgése van, ami ezzel a készülékkel a helyes irányba terelhető.

3db AAA (4.5 V) elemmel működik, mely nem tartozéka az ajánlatnak. Készülék által alkalmazott frekvencia: 1-330 Hz. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

 

Kérjük, hogy a gyorasabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére