Mai­Kupon

Gyomorbántalmak kínozzák? Esetleg gyermekének sokat fáj a hasa? Ezek az allergia tünetei is lehetnek! Széles spektrumú ételintolerancia és egyéb allergén teszt orvosi konzultációval 14990Ft helyett most 5990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Nem beteg, de mégis úgy érzi, valami problémája van a gyomrával? Gyakori hasmenéssel, puffadással küzd? Esetleg gyermekének sokat fáj a hasa? Ízület,-vagy izomfájdalmak, állandó orrfújás, középfülgyulladás, fáradtság, rossz közérzet? Gondolt már rá, hogy ezek az allergia tünetei is lehetnek?


A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ segítségével végre megtudhatja, hogy lehet-e kellemetlen tüneteinek oka például az ételallergia, nehézfém, candida, pollen, vagy állatszőr.


A csomag tartalma:


  • Komplex, orvos által végzett fájdalommentes allergia vizsgálat (kb. 45 perc) A tesztelés során egy pontmérő elektródát nyomnak minden mérésnél a bőr meghatározott pontjához, fájdalommentes.
  • Szakorvosi segítség, gyors eredmény
  • Ételintolerancia teszt (200 féle ételre, összetevőre)
  • Nehézfém teszt
  • Pollen teszt
  • Állatszőr teszt
  • Candida teszt

A vizsgálatról

 

Az ételintolerancia teszt a Voll-vizsgálat eszközeit felhasználó módszer segítségével történik. Több, mint 200 alap élelmiszerrel szemben való intoleranciát vizsgálnak. Ilyen a tejfehérje, tejcukor, minden tejtermék, tojás, liszt,  összes zöldség, gyümölcs, gabonák, és a komplex élelmiszerek, mint például a majonéz, ketchup, és még rengeteg étel, amiket minden nap akár többször is fogyaszthatunk. Ez a módszer alkalmas továbbá megállapítani, hogy milyen allergének halmozódtak fel a szervezetben, így ennek ismeretében a kialakulóban lévő intoleranciát előzheted meg. 

 

A nehézfémek jelenléte is számos titokról lebbentheti fel a fátylat, a pollen,- és állatszőr teszt megmutatja, hogy például milyen állatot nem érdemes tartania.A Candida – szűrés szintén nagyon hasznos, mivel úgy találták, hogy  a candida mennyisége szervezetedben az immunrendszer állapotát tükrözi vissza. Ugyanis ezt az egyébként mindenkiben megtalálható gombát nagy mennyiségben a legyengült immunrendszer, és a túlzott szénhidrátfogyasztás katalizálja, hogy aztán számos módon megkeserítse életét!

 

A komplex allergiaszűrésen a vizsgálatot is orvos végzi.


FÁJDALOMMENTES, ÍGY GYEREKEKNEK IS AJÁNLJUK!

A 45 perces vizsgálaton 3-4 éves kortól nyugodtan ülő kisgyerekek is részt vehetnek, de a tesztelés fekvő babán is eredményesen kivitelezhető.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A Candida-szűréshez előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 25 City Corner irodaház
IV. emelet 406 iroda
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére