Mai­Kupon

Kategóriák

Gyönyörű, finom tapintású bőr, vegyszerek, fájdalmas kezelések és szőrbenövések nélkül – Star Silk Pro gyantázó készlet most kedvező áron 12 540 Ft helyett 3 260 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Természetesen sima és ápolt bőr, amit érezni és látni lehet akár 3 hétig is a Star Silk Pro-nak köszönve!Minden hölgynek, akik szeretnék, hogy bőrük gyönyörű, finom tapintású legyen - vegyszerek, fájdalmas kezelések és szőrbenövések nélkül – a Star Silk Pro a legújabb találmány a kozmetika világában!

A Star Silk Pro mellett többé nem kell pénzt költenie a borotvára, szőrtelenítő krémekre és kezelésekre a szépségszalonokban! A Star Silk Pro párnácska, mikroszkopikusan apró kristályokat tartalmaz, amelyek olyan parányiak, hogy nem sértik fel a bőrt, de viszont, hatékonyan eltávolítják a szőrszálakat és peelingelnek.
A Star Silk Pro párnácskával a szőrmentes bőr mellett, gyönyörűen szép, finom, bársonyos bőre lesz! A kristályok, amelyek a párnácskán vannak és dörzsölik a szőrszálakat, óvatosan eltávolítják az elhalt hámsejteket is a bőr felszínéről. Így Önnek gyönyörűen szép, finom bőre lesz anélkül, hogy pénzt költene a méregdrága peelingre, amelyek veszélyes vegyi anyagokat tartalmaznak!

Már néhány körkörös kézmozdulattal a Star Silk Pro párnácska kristályai eltávolítják a szőrszálakat a bőr felületéről. Ez úgy történik, hogy a precízen apró kristályok szó szerint megőrlik a szőrt, anélkül, hogy károsítanák a bőrt.

Így nem csak szép bőre lesz, hanem fogynak a pattanásokat de még hozzájárul a narancsbőr enyhítéséhez is, ha van!

Természetes módon, és teljesen fájdalommentesen a Star Silk Pro eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat minden testrészről, a bőr sima marad és ápolt akár 3 hétig!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Star Silk Pro szőrtelenítő készletet

Postaköltség: 880 Ft / termék, a kézbesítés egész Magyarország területére vonatkozik

A kupon felhasználásának lejárta után a kupon nem érvényes.

A kupon leütése után a személyes adatokat, telefonszámot, kézbesítési címet, az azonosító kódot és a kupon számát ITT kell elküldeni –az http://dds.szupervasarlas.com/HU001/4125/starsilkpro/ linkjére

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
TV Prodaja d.o.o.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére