Mai­Kupon

Kategóriák

Gyönyörű környezet, kulturált pihenés - tóparti üdülőtelkek a Vadna-Park területén most kedvező áron 622 300 Ft helyett 399 000 Ft-ért! Most fizetendő: 59 900 Ft!

 - Egyéb kupon
Eredeti ár:622 300 FtElőlegben fizetendő:59 900 FtTeljes ár:399 000 Ft36% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
- tóparti üdülőtelkek a Vadna-Park területénA Bükk-hegység lábánál, gyönyörű környezetben, a tópart kulturáltan kiépített, wakeboard pályával, komoly halállománnyal.
A 15 telek különböző méretű (362 - 1459 nm), igény szerint választhatsz a kuponnal megvásárolható telkek közül, minden telek előtt van víz, villany gerincvezeték, a szennyvízelvezetés zárt rendszerű tartályba történik, őrzött, gondozott terület 24 órás portaszolgálattal (közös költség 4 Ft+Áfa/nm/hó)
A Maikupon vásárlóinak kedvezményes ügyvédi díj 30 000 Ft, ami a földhivatali bejegyzési díjat is tartalmazza (6 500 Ft)

A Bükk-hegység lábánál, gyönyörű környezetben fekszik a Vadna-Park. A Park legfőbb ékessége a - mintegy 55 hektáros terület közepén elhelyezkedő - 20 hektáros, kristálytiszta halastó, amely méretével, illetve elhelyezkedésével meghatározója a tájnak.

A Vadna-tó partján kínálunk 362-1459 nm-es üdülőtelkeket. Minden telekből 55 nm építhető be. A tópart nagyon kulturált, kialakított tűzrakó helyekkel, a tavon wakeboard pályával. Évek óta telepítenek halakat a vízbe, ennek köszönhetően nagyon komoly állomány alakult ki, kapitális méretű példányokkal.

A telkekhez zúzottköves út vezet, minden telek előtt van víz és villany gerincvezeték, amire igény szerint rá lehet csatlakozni. A szennyvízelvezetést zártrendszerű tartállyal lehet megoldani a tó vizének védelme miatt.


A tó környezetére és tisztaságára a biztonsági őrök ügyelnek. A terület egy földsánccal van körülvéve, ezzel egy bejáratot hagyva a telektulajdonosok részére. A portaszolgálat és a terület gondozásának költségét a telkenként fizetendő közös költség fedezi (4 Ft+Áfa/nm/hó).

A telektulajdonosok és családtagjaik ingyenesen használhatják a strandot.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség, egyéb információ:
Vadna Park
doxabi.hu
Telefonszám:+36-30/626-1479

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vadna-Park
Cég
Lealdo KFT
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére