Mai­Kupon

Ha fotózás, akkor a Földi Szilvia Photography! Most különleges karácsonyi akcióval akár ajándékba a fa alá – nem csak az ünnepekre - és egy hihetetlen meglepetés, elsőként Magyarországon! Most mindez a tiéd lehet 3000 Ft helyett csupán 1500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél kiváló minőségű, profi képeket magadról vagy magatokról? Megörökítenéd az esküvőtöket, vagy emlékként szeretnél sok-sok igényes fotót, amíg a pici pocaklakó veled-benned várja, hogy végre megismerjen? Esetleg a babafotózás okozna számodra felejthetetlen pillanatokat? Netán megajándékoznád ismerősöd vagy magad egy fotózással Karácsonyra, vagy más alkalomra? Esetleg mindezt szeretnéd, csak még nem tudod, mikor és hogyan?Karácsonyi akciónk során ez most mind lehetségessé, elérhetővé válik a számodra. Foglalj le előre egy fotózást nálunk, és a foglalásod mellé egy különleges, „Extreme Pro” fotókártyát is átvehetsz, amely 2013.12.01-ig fergeteges, egyedi kedvezményeket biztosít a számodra a fotózások során.

És ez még nem minden! Az ajándék fotókártyát újra és újra használhatod, kölcsön is adhatod. Felmutatásával érvényesíthetőek a fix és egyedi kedvezmények, sőt olyan lehetőségek is, amik csak a fotókártyával lehetségesek. Ez az amit az "extrém" adhat Neked. Töltsd le a következő dokumentumot http://szilvia.foldi-photography.com/ep/epf.pdf és bizonyosodj meg róla magad!

Ezt Magyarországon - elsőként - csak mi tudjunk Neked biztosítani, igazi, profi színvonalon. Ennek lehetsz most részese, teljesen ingyen, hiszen a fenti foglalási költség az első fotózáskor jóváírásra kerül!

Fontos tudnivalók:
- Jelen akciónk csak limitált példányszámban áll rendelkezésre
- A kupon és a vele járó szolgáltatások, ajándékok csak 18. életévüket betöltött magánszemélyek részére érhetõek el.

- Kuponnal kapcsolatos idõpont egyeztetés, legkésõbb 2013. Április 01-ig.
- A kupon beváltható legkésõbb: 2013. Május 01-ig
- A határidõig idõpontot nem egyeztetett, illetve be nem váltott kupon felhasználtnak minõsül.
- Az „Extreme Pro” fotókártya érvényessége: 2013. December 01.
- Az „Extreme Pro” fotókártyát személyesen veheted át Budapesten (ha a fa alá szánod, így jutsz a leggyorsabban hozzá). Átvétel a XIII. kerületben 2012. December 15-ig, vagy az elsõ fotózásod alkalmával kapod kézhez. Személyes átvételhez elõzetes idõpont egyeztetés szükséges e-mailen: szilvia@foldi-photography.com).
- Több fotókártya nem jogosít fel kedvezményhalmozásra. A fotókártyás, és más, nem a kártyához kötõdõ akcióink nem vonhatóak össze.
- A maikupon.hu hirdetés lejárata után ügyfeleinknek e-mail-t küldünk egyeztetés céljából. A levél tartalmazni fogja a jelszót a teljes kedvezmény listához is.

Kellemes Ünnepeket kíván:

Szilvia Földi Photography (http://szilvia.foldi-photography.com)Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A fotózáshoz időpont egyeztetés szükséges - részletek levélben: szilvia@foldi-photography.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Földi Szilvia Photography
Telefon
Szolgáltatás helye
, Kresz Géza u.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére