Mai­Kupon

Ha imádsz festeni akkor ez az ajánlat neked való! Online festés őszi táj egy reggelen témában a Holler Art-nál 9.990 Ft helyett 8.990 Ft-ért! Most fizetendő: 2.290 Ft!

Online festés őszi táj egy reggelen témában a Holler Art-nál - Egyéb kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:2 290 FtTeljes ár:8 990 Ft10% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kreatív tevékenységek, mint a festés feltöltenek pozitív energiával és belső nyugalmat árasztanak. Az online videó leckék segítségével könnyedén megfesthetsz egy szép őszi tájképet. Az online videó leckék segítségével könnyedén megfestheted ezt a szép őszi tájképet. 5 db videó segít lépésről lépésre az alkotásban. Az ecsetek használatától a színek keveréséig. 

Hogyan működik?

Miután megvásároltad a webáruházban az oktató videót, max 48 órán belül kapsz egy e-mailt melyben találsz egy linket. Arra kattintva tudsz regisztrálni az oldalra majd jóváhagyás után belépni ugyan azzal a linkkel.  Ennyi az egész és már alkothatsz is. A videók az első belépéstől számítva 30 napig lesznek láthatóak. Ott állítod meg ahol csak akarod és annyiszor nézed vissza ahányszor csak akarod. Nincs időponthoz kötve. Ha éjjel van kedved alkotni akkor éjjel alkotsz. 

Partnerünk bemutatkozója:

Holler Erika Zója vagyok, festőművész. 26 évig Olaszországban éltem, ahol elvégeztem a LABA Szépművészeti Akadémiát festő szakon, majd mint festőművész dolgoztam, ezzel egy időben rajz és festő tanfolyamokat tartottam gyermekeknek és felnőtteknek több mint 10 évig. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Online festés őszi táj egy reggelen témában a Holler Art-nál!

A kuponért csak 2.290 Ft-ot kell most fizetned! Beváltáskor az e-mailben szolgáltatóval egyeztetett módon a további 6.700 Ft-ot szükséges fizetni!

Bejelentkezés emailben a kuponkód megadásával, ezt követően a szolgáltató elérhetővé teszi számodra az online oktatási anyagokat, illetve segítséget tud nyújtani az eszközök beszerzésében is!

A kupon meg vásárlása után e-mailben vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval az info.hollerart@gmail.com e-mail címen a kuponkód megadásával. Ezt követően a szolgáltató ad tájékoztatást a részletekről.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Holler Art
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1202 Budapest, Nagysándor József utca 207.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére