Mai­Kupon

Kategóriák

Ha zavarnak a füleid! Elálló fülek műtéte most kedvező áron 220 000 Ft helyett 180 000 Ft-ért!
Most fizetendő: 18 000 Ft!

 - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:220 000 FtElőlegben fizetendő:18 000 FtTeljes ár:180 000 Ft18% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A fülek veleszületett anatómiai elváltozása lehet:
a fejhez viszonyítva a fülkagylók túl kicsik, vagy túl nagyok,
a fej és a fülkagyló által bezárt szög megnövekedése - ez az elálló fül,
lehet a fülkagyló egyes részei közötti aránytalanság - pl. túl nagy, lelógó fülcimpaNagyon sok szülő mondja el, amikor felkeresnek rendelőmben, hogy elálló fülű gyermekénél hónapokig leragasztotta a füleket, hátha visszaállnak a megfelelő szögben. Teljesen felesleges ezzel kínozni a csecsemőt, vagy kisgyermeket, mert a porc növekedése, a fejjel bezárt szög genetikailag meghatározott. Valamelyik szülőnél, vagy nagyszülőnél fordul elő hasonló fül, ezt örökölte a gyermek.

Az elálló fül műtéte legtöbbször nagyon egyszerű beavatkozás. Minden esetben helyi érzéstelenítésben, ambulánsan végzem. Nem kell befeküdni, a műtét fülenként kb. 15-20 perc, utána kap egy kötést a páciens és mehet haza. Kötéscsere, kontroll hetente. A füleket védő kötés kb. 12 napig van fenn, utána varratszedés.

Az elálló fül műtéte után a varratszedés teljesen fájdalmatlan, nem kell félni tőle. A varratszedés után már nem kell semmiféle kötés napközben, de kérni szoktam, hogy éjszakára még hat hétig védjék a füleket, egy kendővel, hajpánttal, vagy kisebb gyermekeknél egy sapkával fedni, hogy ha álmában forgolódik, ne gyűrje meg a füleit.

Az elálló fül műtétet már 5-6 éves kortól el lehet végezni, ha psychésen érett a gyermek a beavatkozásra, akarja a műtétet és azt a pici szúnyogcsípést, - mely az első érzéstelenítő injekció - kibírja. A beavatkozás garantáltan fájdalmatlan gyermeknek és felnőttnek egyaránt. A műtét utáni fájdalmat gyógyszer adásával csökkentjük.

Kis pácienseimmel mindig megbeszélem részletesen mi fog történni, hogy ne féljenek. Elmondom nekik és képeken is megmutatom a rájuk tartozó dolgokat, így olyan, mintha egy képeskönyvet nézegetnének.

Műtét előtt minden civil ruhát le kell vetni, hiszen a műtőbe nem lehet belépni utcai ruhában. Kapnak papucsot, egy műtői köntöst, a legkisebbek inget és ezzel jönnek be. Kérem, hogy műtét előtti napokon tanuljanak meg egy-két mesét, mert műtét közben ezeket el kell mondják nekünk. A nagyobbakkal iskoláról, kirándulásról, nyaralásról beszélünk, s mire elmondják, hogy is telt az előző szünidő, már kész is a műtét. Mindegyik velem dolgozó műtősnő több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik és értenek a gyermekek nyelvén. Ez nagyon megkönnyíti az én munkámat és a gyermekek sem félnek az ismeretlen környezetben, ismeretlen emberek között.


Természetesen nem csak elálló füleket operálok. Lehetnek túl nagy fülcimpák, melyeket meg kell kisebbíteni, vagy lenőtt fülcimpák, melyeket fel kell szabadítani. Gyakori a kiszakadt, vagy kitágult fülcimpa. Baleset, vagy nagyon nehéz fülbevaló miatt gyakran a gyenge fülcimpa átszakad, ezt helyre kell hozni. Lehetnek a fülkagylón különböző bőrgyógyászati elváltozások, jó és rosszindulatú daganatok, melyeket el kell távolítani lehetőleg úgy, hogy a két fül közötti szimmetria is megmaradjon, de az onkológiai szabályok se sérüljenek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 18 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! Ha 2014. február 28.-ig jelentkezik nálam személyesen, akkor 2014. márciusig 31.-ig el is végzem a műtétet! Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Hétfő és csütörtök 14-19 óra között.
Elérhetőség:
Dr. Jánky György
Tel: +36-1/365-8633  rendelési időben: hétfőn és csütörtökön 14-19 óra között, és a +36-20/ 934-8778  minden nap: 10-19 óra között
Web: www.janky.hu
E-mail: jankydr@janky.hu, jankydr@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PRAXIS Plasztikai Sebészet
Cég
Jánky és Kovács Eü. Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók B. út 1. 3. em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére