Mai­Kupon

Kategóriák

Hagyd, hogy elvarázsoljon! Swarovski Kristályvilág kedvezményes vásárlási lehetőséggel és városlátogatás Innsbruckban, a tiroli fővárosban! Non stop buszos kirándulás 1 fő részére most 21 990 Ft helyett 12 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 950 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hagyd, hogy elvarázsoljon! Swarovski Kristályvilág kedvezményes vásárlási lehetőséggel és városlátogatás Innsbruckban, a tiroli fővárosban - non stop buszos kirándulás
Dátum: 2015. október 9-11-igIndulás 2015 október 9-én 22:00-kor Budapestről a Hősök teréről (Műcsarnok oldalában lévő nagy buszparkoló)
További felszállási lehetőségek: Szeged, Kecskemét, Mosonmagyaróvár, Győr

Éjszaka utazás, utunk a lélegzetelállító, festői alpesi tájakon vezet, a reggeli órákban érkezünk meg Wattensbe, a pezsgő Swarovski Kristályvilágba. (Kristályvilág előtt rövid felfrissülés kulturált mosdókban)

A kristályok élménygazdag bemutatása érdekében Swarovski, az osztrák vállalkozó 1955-ben – a cég 100 éves évfordulójának tiszteletére – létrehozta a Wattensben található Swarovski Kristályvilágot.
Egy vizet okádó botanikus óriás vigyázza az André Heller által megálmodott kristályvilág bejáratát, ahol a látogatókat egy fantasztikusan csillogó kiállítás bűvöli el. Az említett, André Heller által tervezett varázslatos több kamrából álló világban neves nemzetközi művészek alkotásai ragyognak, a kristályok csillogó színei és formái összeolvadnak egymással, és csodálatos kaleidoszkópot alkotnak az illatok és hangok világával. Ahogyan a kristály a változás és az átváltozás ősi szimbóluma, úgy váltják egymást a kristályok különböző világai: bővülnek, átalakulnak, új teret teremtve az álmoknak, varázslatos világot kínálva a szürke hétköznapoktól menekülni vágyóknak. A kristály univerzum felfedezése egyedülálló élmény mindenki számára. Itt kap helyet a világ legnagyobb kristálya is.

Az „óriás” belsejében további csodavilágok várják a látogatókat: a világ legnagyobb – és legegyedibb dizájnjával ellátott – Swarovski boltja – a Crystal Stage, ahol a csoportunk részeként a csoportos jegy felmutatásával jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz a csillogó Swarovski termékekből (fülbevalók, medálok, ékszerek, gyűrűk, kulcstartók, ajándéktárgyak és egyéb exclusive termékek a legkedvezőbb áron). Hozd el és/vagy vásárolj Kedvesednek Swarovskit, hogy kifejezd, mennyire szereted. Minden megvásárolt terméket bónuszként különleges csomagolásban kapsz meg. Ezen kívül vár Rád egy kávézó, amelyben a DO & CO International ínyenc ételekkel és italokkal várja vendégeit, valamint egy mesebeli park, labirintussal.

A kristály univerzumot elhagyva, az Alpok egyik legszebb városába, a közeli Innsbruckba indulunk, a hatalmas hegyek között fekvő tiroli fővárosban. Szabadprogram keretében megtekintjük Innsbruck híres sugárútján a Maria Theresien-Strasse több barokk és rokokó emlékművét, a Diadalívet, az Anna-oszlopot, a város legszebb utcáját, a Herzong-Friedrich-Strasét, Várostornyot, a híres Aranytetőt és az Inn folyót. Lehetősége lesz mindenkinek egyénileg felderítenie a várost, megvásárolni a kiváló ausztriai csokoládékülönlegességeket, és elfogyasztani egy helyi ételt, meginni egy cappuccinot.
Az késő délutáni órákban hazaindulás, hazaérkezés a hajnali órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. október 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 950 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Ár tartalmazza: utazást busszal, csoportvezetőt (idegenvezetés nem lesz), adót, Áfát.
Ár nem tartalmazza: belépőt a Kristály-világba - 11 Euro/fő (kérjük pontosan hozni)

Engedély szám: U-001630

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére