Mai­Kupon

Hajerősítő és hullásgátló készülék 8 990 Ft helyett 61% kedvezménnyel, mindössze 3 490 Ft-ért a Medyshop Tens Kft jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fény gyógyító erejének alkalmazása az egészségügyi problémák kezelésében hosszú múltra tekint vissza. Az archeológusok felfedezték, hogy már az ókori Egyiptomban is alkalmaztak fényterápiát.

 

Használja Ön is otthonában! Most nagyon kedvező áron  61% kedvezménnyel, mindössze 3 490 Ft-ért! De most ugorjunk egy kicsit az időben, egészen 1960-ig, amikor is egy amerikai fizikus, Theodore H. Maiman, egy rubin kristály gerjesztésével elsőként állított elő lézersugarat. A lézer (laser) szó a Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation rövidítéséből származik, amely magyar fordításban annyit jelent: fényerősítés indukált sugáremisszió útján. Ennek a koncentrált fénysugárnak a fejlődése és alkalmazásának területe folyamatosan bővült az idők folyamán. Ma már meghatározó szerepet tölt be a gyógyítás és a szépségápolás területén is. A teljesítményük alapján két típus különíthető el. A nagy teljesítményű lézereket általában a bőrgyógyászatban és sebészetben alkalmazzák, míg az alacsony energiájú, ún. lágy lézerek a test öngyógyító folyamatainak serkentésében töltenek be központi szerepet. Dr. Mester Endre használta először a lágy lézert sebgyógyulás serkentésére. Jelenleg sok helyen használják mozgásszervi panaszok esetén, bőrgyógyászatban (csak hogy pár területet említsek), és ahogy a mostani cikkből kiderül majd, a hajgyógyászatban is igyekszik megvetni a lábát.

 

Mielőtt azonban fejest ugranánk a témába, nézzük át gyorsan, milyen pozitív hatást gyakorolhat a lágy lézer a szervezetre:


Javul a vérkeringés

Gyulladáscsökkentés

Sejtanyagcsere javulás

Intenzívebb sejtenergia (ATP) termelés

Gyorsabb sejtosztódás

Gyorsabb sebgyógyulás

Hajnövekedés serkentése


A koncentrált fényterápia előnyei közé tartozik az is, hogy a kezelés nem jár fájdalommal, nem termel hőt, és egyelőre komoly mellékhatásokról sem számoltak be az elmúlt évtizedekben. Ezzel a kis bevezetővel remélhetőleg mindenki ráhangolódott a mostani cikk fő témájára, a lézerfésűre.


A lágy lézerek alkalmazása a hajgyógyászat területén nem új keletű dolog, de eddig csak néhány hely kínálta a lézer adta előnyöket, ami esetleg a kezelések árainak meghatározásánál visszaélésre adhatott okot. Ennek az egyeduralomnak vetett véget a Lexington International LLC nevű amerikai cég, amikor piacra dobta az első otthoni hajápolásra tervezett lézer fényterápiás eszközt, a lézerfésűt, HairMax márkanéven. A kedvező induláshoz minden adott volt, hiszen 2000-ben a Time Magazine-ban az év találmányai között mutatták be.


Ismerkedjünk meg a termékkel közelebbről:

Hatásmechanizmus

A lézerfésű működése során alacsony intenzitású lézert (655 nm hullámhosszú vörös fényt) bocsát ki. A bevezető elolvasása után nem okoz meglepetést a cég ígérete sem. A termék energetizálja, stimulálja az érintett hajas területet, melynek eredményeképpen egészségesebb, dúsabb, fényesebb hajkorona érhető el. A fejbőr-irritációkra, korpásodásra, hajhullás megállítására szintén jótékonyan hat. A haj állapotának javulási ideje egyénfüggő. Valakinél 8 hét után már látható eredményt lehet felmutatni, míg másoknál ehhez több idő szükséges. Egyes hajátültetéssel foglalkozó specialisták véleménye szerint a műtéten átesett pácienseknél, akik a fésűt alkalmazták, gyorsabb volt a regenerációs időszak. Ebben az esetben érdemes levenni a műanyag éles fogakat a fésűről, hogy ne sértse a friss beavatkozás utáni érzékeny területet.

Használat

A fényterápiás eszköz használata nagyon egyszerű. A lézerfésűhöz mellékelten adnak egy adaptert, amelyet csatlakoztatni kell a hálózathoz, míg a másik végét a fésűhöz kell rögzíteni. A fésűn 2 gomb található. A power gombbal készenlétbe helyezzük, majd a laser gomb megnyomása után indulhat a kezelés.

Ajánlatos mindig tiszta fejbőr mellet megkezdeni a terápiát. Nagyon lassan, folyamatosan kell mozgatni a fésűt. A leírás szerint 1 inch, nagyjából 1,25 cm-t haladjunk 4 másodperc alatt. A HairMax esetében nem kell magunkban számolni ahhoz, hogy mérni tudjuk az időt, ugyanis 4 másodpercenként egy sípoló hang jelzi, hogy tovább mozdíthatjuk a fésűt. Ha valaki a hagyományos fésülködési gyorsaságot fogja követni, a vörös lézerfény nem tudja kifejteni megfelelően a hatását. Egy alkalom általában 10-15 percig tart. Hetente 3 kezelés ajánlott, mivel a gyakoribb használat nem nyújt további előnyöket. Az elért állapot fenntartásához rendszeres használatra van szükség, különben a megszerzett eredmény szép lassan eltűnik. Lehetőleg semmit ne kenjünk a fejünkre a kezelés előtt, utána viszont nyugodtan lehet használni a szokásos kiegészítőket.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlásától számított 8 munkanapon belül rendelje meg a terméket a szolgáltatótól!

Rendelés: a webshopon keresztül rendelje meg a terméket! Majd a rendelésnél adja meg a kupon kódját!

Házhozszállítás: postaköltség 600 Ft 

Személyes átvétel: telefonos egyeztetés alapján, a következő címen lehetséges

6411 Zsana, Új u.6.

A termékre 6 hónap garancia van!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medyshop Tens Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
6411 Zsana, Új u.6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére