Mai­Kupon

Hajhullást csökkentő, hajnövekedést serkentő, hajdúsító fejbőr kezelés! Mezoterápiás hajkezelés 3 alkalommal 1 fő részére kedvező áron 56 700 Ft helyett 8 900 Ft-ért a Luxury Szalonban! Most fizetendő: 2 700 Ft! Szép Kártyát elfogadnak!

Mezoterápiás hajkezelés 3 alkalommal - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:56 700 FtElőlegben fizetendő:2 700 FtTeljes ár:8 900 Ft84% kedvezmény
2021. július 30.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Tű nélküli MEZOTERÁPIÁS Hajhullás csökkentő, hajnövekedést serkentő, hajdúsító fejbőr kezelés, hatóanyagos koktél bevitele a hajas fejbőrbe.A haj, illetve a frizura talán az egyetlen olyan dolog, ami egyformán zavarba hozza a hölgyeket, és urakat, ha egy kicsivel több szál hullik ki a szokottnál.
A nem megfelelő étrend, esetleg diéta az esszenciális zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok hiánya, a dohányzás, környezeti ártalmak, valamint betegségek ,vérszegénység, pajzsmirigy és hormonális problémák, is okozhatják a haj elvékonyodást, szárazságát, kihullását.
Van rá megoldás: Mezoterápiás hajkezelés!

A hajváltás vagy szőrszálváltás élettani folyamat. Ha a hajszálak, elérnek egy bizonyos hosszúságot a hajszemölcsön található matrixsejtek osztódásukat beszüntetik. Ekkor a matrixsejtek jelentős része leválik a hajszemölcsről, kis sejtcsoportot hátrahagyva a hajszállal együtt a szőrtüszőben felfelé vándorol, ahonnan mechanikai hatásokra (fésülködés) könnyen távozik. Naponta 40-50 hajszál hagyja el a szőrtüszőt a leírt módon.
Ha naponta 40-60 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról, idegen szóval alopeciáról beszélünk.
A hajhullás lehet foltos és szétszórt, azaz diffúz. Mindkettő maradandó kopaszsághoz vezet, ha a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul. Ha azonban a hajszemölcs nem pusztul el, csupán a rajta elhelyezkedő matrixsejtek osztódása egy időre megszűnik, átmeneti, fokozott hajhullás és következményeként átmeneti kopaszság alakul ki.
Ebben az esetben, a legeredményesebben kezelhető mezoterápiával a hajhullás az átmeneti kopaszság, mert legfontosabb feladatunk, hogy a hajszemölcsöt életben tartsuk. A kezelés célja a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódásának serkentése a keratinképzés és a hajas fejbőr anyagcseréjének fokozása, hidratálása.

Miként szólhatunk bele a fejbőr élettani folyamataiba?

A leghatékonyabb gyógymód, ha pontosan oda juttatjuk a hatóanyagot , ahol a legnagyobb szükség van rájuk, vagyis helyileg, a hajhagymák köré, a bőrbe!
Felkenéssel, ecseteléssel ez bizony nehezen megy, ráadásul vannak olyan anyagok, amelyek nem szívódnak fel a bőr felszínén át, a samponok pedig csak néhány percet időznek a fejbőrön, tehát szintén nem lehet átütő "hajgyökértápláló" hatásuk. A hajas fejbőrben a hajtüszők 2-3 mm mélységben vannak, itt a legintenzívebb az anyagcsere. Ebbe a mélységbe kell bejuttatni a gyógyszert, a vitamint, az ásványi anyagot, ha igazi hatást szeretnénk elérni.

A megfelelő anyagot az ideális helyre viszonylag kis mennyiségben bejuttatva frenetikus hatást érhetünk el, sokkal erősebbet, mintha szájon keresztül, az emésztőcsatornán át a vérkeringés által, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval juttatjuk el az anyagot a hajtüszőhöz. Ez esetben nagyon hosszú az út a pirulától a végcélig, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben. Ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszük be ugyanezt, akkor a bőrben maximális a koncentráció, és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag. Ez a mezoterápiás hajnövesztés módszerének a lényege, vagyis az, hogy a bevitt anyag maximálisan kifejtse hatását a hajhagymáknál.

Ampullák:
A természetes hatóanyagokkal különféle hatások érhetőek el:
- A hajhagymák pórusainak újjáélesztése: az arginin, glutamin, glicin és ornitin a sejtek anyagcseréjében és osztódásában játszanak fontos szerepet. Ezeknek a tápanyagoknak dermis (bőralja) hajszálereibe való bejuttatásával a hajgyökerek erősödnek, dúsabb haj alakul ki.
- A hajszálak rostjainak megerősítése és védelme: a cisztein és cink a haj rostjait alkotó keratin két fő alkotó eleme, használatuk egészségesebb és szebb hajat biztosít.
- Növekedés elősegítése: a B vitamin a hajhagymák pórusainak megújulását segíti (ez az egész test leggyorsabban növekedő része) A hajhullás csökkentése: androgén (pl.: hyper seborrea) vagy külső (stressz, évszakok változása) okok esetén egyaránt.
- A fejbőr táplálása és hidratálása: A kezelés elősegíti a zsírsavak termelődését, amelyek táplálják a fejbőrt és védik a hajhagymákat körülvevő szöveteket a kiszáradás ellen, így megelőzi a száraz korpa kialakulását.

Milyen problémák megoldására AJÁNLJUK?
-Menopauza idején a haj egészségének megőrzésére,ritkulás megelőzésére,kezelésére
-Férfiaknak a hajvesztés megelőzésére,kezelésére
-Festett hajnál a festék okozta irritáció,sérülés,károsodás,allergia gyógyítására
-Hajhullás megállítására
-Korpás,seborrás fejbőr kezelésére
-Zsíros haj,faggyútermelés csökkentésére
-Hajszálak növekedésének serkentésére( havi átlag 1cm-ről 2 cm-re nő)
-Dúsításra
-Általános haj textúra javításra
-Az újonnan megjelenő babahajak megerősítése

Az ampullák a kapilláris mezoterápia új termékei. Természetes hatóanyagokat tartalmaz, igen hatékony de nem toxikus koncentrációban. Megoldást kínál számos, nem patológiai eredetű tünetre, mint például a haj fényességének elvesztése, rostok kiszáradása. A kezelés során újjászületik, és mélyen megtisztul a fejbőr, amely visszanyeri életerejét. A haj fényesebbé válik, felgyorsul a növekedése és csökken a hullásra való hajlama.
Tehát a Mezoterápiával bejuttatjuk, a fejbőr számára fontos aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat. A mezoterápiás hajkezelés optimális a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény elérésére. Hatására csökken a hajhullás, megindul a hajnövekedése, hajszál vastagódása és a hajkorona sűrűsödése. Mezoterápia alkalmazható a nem androgen alopecia kezelésére, valamint hajregenerálásra (festett igénybe vett hajra), hajerősítésre, hajnövekedés serkentésére, korpa és seborra megszüntetésére.
A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni. A Mezoterápiás hajkezelést hetente ,kéthetente végezzük. 1-2 hónap múlva látható igazán változás (akkor már dúsul a hajkorona is) Természetesen a hajhullás már az első kezelések után észrevehetően csökken.

Kontraindikáció: terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia
3-6 alkalom szükséges, hetente,kéthetente 1x
1 alkalom kezelési ideje :60 perc

A kezelés menete:
-Állapotfelmérés,konzultáció a vendéggel,megfelelő hatóanyag koktél kiválasztása
-A fejbőr előkészítése a kezelésre
-30 perc mezoterápiás kezelés,ampulla bevitel
-A kezelés végén enyhe rendezetlen frizura előfordul …
A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat,ez egyéni megítélésű a vendégek részéről,de inkább a kellemes kategóriába sorolható,szó szerint érezni lehet ahogy a fejbőr életre kel….:)
MINDENKIT VÁRUNK SOK SZERETETTEL

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: mezoterápiás hajkezelés 3 alkalommal 1 fő részére kedvező áron 56 700 Ft helyett 8 900 Ft-ért. Most fizetendő: 2 700 Ft!

A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Helyszín: 1148 Budapest, Kerepesi út 32. (bejárat az Utász utca felől) Telefonszám: 06-70-655-53-07

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 16:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére