Mai­Kupon

🚌 Halloween party a Familyparkban és kitérő Kittsee-be a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjába! Buszos utazás 1 fő részére kedvezményesen 12.490 Ft-ért! Most fizetendő 1.590 Ft!

Halloween party a Familyparkban! Buszos utazás 1 fő részére kedvezményesen - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1590 FtTeljes ár:12 490 Ft4% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Buszos utazás a Familyparkba, Európa egyik legizgalmasabb vidámparkjába, ahol Halloween alkalmából boszorkányokkal, bűvészekkel és más különleges lényekkel találkozhatnak kicsik és nagyok egyaránt! Fergeteges Halloween party a Familyparkban és látogatás a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában! Az út minden korosztály számára ajánlott.Program:

Indulás 06:00 kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Familyparkba rövid pihenővel. 

Útközben rövid megálló Kittsee-ben a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában. Kóstolás, majd vásárlási lehetőség a boltban jellegzetes Halloween csokoládékból, melyek csak ez alkalommal kaphatóak. Érkezés Ausztriában, a délelőtti órákban. Látogatást tesztek a Family Parkba, mely Ausztria legnagyobb szabadidőparkja! 

A szabadidő parkban minden gyerek jól érzi magát. Egy nap sokszor kevés is. A parkban minden évben újdonságok várják a gyerekeket. 

Halloweenkor mindig érdemes ellátogatni a Familyparkba, mert boszorkányok és bűvészek a világ minden tájáról özönlenek a komor tölgyerdőbe, és kísérteties, varázslatos kalandokat nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. Változatos, varázslatokkal és meglepetésekkel teli szórakoztató program vár ránk idén is! A misztikus lények huncutkodni fognak a parkban, s megpróbálnak minket elvarázsolni. Kísértetiesen szép dekorációk ameddig a szem ellát, lélegzetelállító fényhatások és sok más különlegesség biztosítja a családbarát halloweeni élményt! A semmiből tűnnek fel akrobaták, trükkjeikkel elvarázsolják a park látogatóit.

Alex Neumayer osztrák sütőtökfaragó-mester ejt ámulatba minket szörnyű tökös faragásaival, amelyeket megfoghatunk, megnézhetünk és meg is vásárolhatunk. Legnagyobb sütőtöke Halloween idején biztosan kísérteni fog a parkban. Ki gondolta volna, hogy a sütőtök még énekelni is tud? Csatlakozzon a kísértetiesen színes felvonuláshoz, amely hosszú sétára invitál a parkban. A legkisebbeknek a Familypark naponta két gyerekműsort kínál, amelyet a parkon át vezető ünnepi felvonulás zár le. A sminkboszorkányok fantasztikus, hátborzongató grimaszokat varázsolnak. Látogassa meg a kalózcsatát és válasszon számos motívum közül!

Hazaindulás este 19 órakor, így sötétedést követően még izgalmasabb a hullámvasút, a körhinta az erdei vasút és minden, ami mozog! Érkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkíséretet
 • szervezést

További költségek:

 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • BBP biztosítás (70 éves korig): 600Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
 • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj!!: 8 EUR/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
 • Belépő (változtatás jogát fenntartjuk.) - Csoportos jegyár (20 főtől): 37 EUR/fő ( 3 éves kortól) ( helyszínen csoportkísérőnknek fizetendő) (szülinaposok 3- 13,99 évig) ingyen léphet be a parkba. 

A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.)

Az út az időjárástól függetlenül elindul!

További fontos információk:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről gondoskodni. Ennek hiányában meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást). 

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek: 

 • Budapest 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! 

A kupon felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Halloween party a Familyparkban és kitérő Kittsee-be a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjába! Buszos utazás 1 fő részére kedvezményesen

Most fizetendő: 1.590 Ft, a fennmaradó  10.900 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpont: 2023. Október 28.-a szombat

Foglalás a adutours@t-online.hu e-mail címen neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevére és kuponkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodában fizetendő).  A belépőkről a leírásban tájékozódhatsz. 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Az utazáshoz érvényes úti okmány (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges. Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére