Mai­Kupon

Halmozd el Kedvesed tetőtől-talpig rózsával!
Kihagyhatatlan Valentinnapi ajánlat Belnatur rózsa melegolajos-aromás lomi-ananda masszázs 12000Ft helyett most csak 6000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elhalmoztad már valaha kedvesed annyi rózsával, hogy tetőtől talpig befedje? Ha még nem, tedd az idei Valentin napot felejthetetlenné számára egy igazi rózsás élménnyel, melytől az egész világ őt fogja irigyelni!A különleges kerámia kiöntőben lévő BELNATUR rózsakert masszázsolaj, mely a rózsa és a csipkebogyó mellett aloe verát és a gyapotvirág keverékét is tartalmazza, kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik. Az olaj a melegítés hatására mélyebben szívódik fel a bőrbe, bársonyossá, rugalmassá és kellemesen illatossá varázsolják azt. A különleges lomi-ananda masszázs során az esszenciális olajokat, az aromákat relaxációs masszázs segítségével juttatjuk a bőrbe, melyek egyensúlyba hozzák a belső szerveket, stimulálják az energiaközpontokat (csakrákat) és a bőrt is megszépítik. A kezelés megkezdése előtt mécsesekkel, a melegolajos gyertya fényével varázsoljuk meghitté a helyiséget, a bensőséges hangulatot fokozza a gyertya illata és a halk, jellegzetesen hawaii-i relaxációs zene.

A kezelés során felhasznált termékek növényi eredetűek, nem tartalmaznak paraffint, ásványi gyantát

A kezelés tartalmazza:
Az egész test átpermetezése 100% -os tiszta rózsaaromás lélek-lotionnel. A himalayai sóval természetes bőrradírozás. A himalayai só eltávolítja a bőr elhalt hámrétegét, serkenti a vérkeringést, ásványianyag-feltöltő és segít a méreganyagok kiürítésében. Ennek köszönhetően a sóval való peelingezés után a bőr sokkal üdébbnek, kisimultabbnak és fényesebbnek tűnik.
A vendéget az előzőleg meggyújtott rózsakert masszázsgyertya melegolajával végigcsurgatjuk a keresztcsonttól a gerincoszlopon át a nyakig és elkezdjük a Lomi Ananda masszázst, ami a hawaii Lomi-Lomi és az Ayurveda keveréke. (A lomi hawaii-i nyelven masszázst jelent.) Ennek a technikának az a lényege, hogy a masszőr az alkarját és a könyökét használja. A masszázs alatt stimulálja az izmokat és az erőteljesebb mozdulatsorok egyúttal ellazítják a görcsös izomzatot is.

A kezelés fő célja: a ragyogó, tiszta, üde, rugalmas, feszesen tökéletes bőr, s egy mély relaxáció, hogy a vendég egész lényét átjárja a béke, a nyugalom és a szeretet érzete.


Kezelés időtartama: körülbelül 70 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0620/9911903-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
101 Szépület Fiatalító Centrum
Cég
Báj-Natúr Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 101.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére