Mai­Kupon

Hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió), akár érzékeny, pigment foltos vagy fakó/száraz bőrre + Kaviáros liftingmasszázs +1 ALKALOMMAL SZEMPILLAFESTÉS most hihetetlen áron 15000Ft helyett 5500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szépülj Te is a Solange Kozmetikában, most hihetetlen kedvezménnyel! Hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió), akár érzékeny, pigment foltos vagy fakó/száraz bőrre + Kaviáros liftingmasszázs +1 ALKALOMMAL SZEMPILLAFESTÉS most hihetetlen áron 15000Ft helyett 5500Ft-ért!Hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió), akár érzékeny, pigment foltos vagy fakó/száraz bőrre!
Zavarják a ráncok, a pigment foltok, vagy csak sápadt, fakó a bőre? Ebben az esetben Önnek találták ki a hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió) kezelésünket, amit most szalonunkban
rendkívüli kedvezménnyel.

A hidroabrázió hatásai:

• Fiatalít: ránctalanít, hidratál
• Halványít: a pigment foltok fokozatosan fakulnak
• Tisztít: baktérium ölő hatású, gyulladáscsökkentő
• Megújít: gyengéd eltávolítja az elhalt hámréteget
• Feltölt: segíti az eredményesebb hatóanyag felszívódást

A hidroabrázió nem más, mint az arcbőrön lévő elhalt hámréteg gyengéd eltávolítása, melynek hatására a lelassult anyagcsere folyamatok újra felgyorsulnak, megújul a bőrfelszín, és intenzívebb hatóanyag felvételre lesz képes. Ez a hámlasztó eljárás teljesen fájdalom mentes és még a legérzékenyebb bőrök esetében is bátran alkalmazható. Kezelésünk alkalmanként vagy kúrában ajánlott. Egy alkalom megfelel egy alapos és kíméletes mélytisztításnak, míg kúrában alkalmazva az eljárás segítségével ösztönözhetjük bőrünk önmegújító folyamatait.

Óriási előnye, hogy olyan bőr típusokon is eredményesen és biztonságosan használható, amelyekre szinte semmi nem alkalmazható: a szoláriumozott bőrt szépen felüdíti, nem fényérzékenyít, ugyanakkor az érzékeny bőrök jól tolerálják. Az egyéb erőteljes eljárásokat (mélyhámlasztás, mikrodermabrázió) rosszul tűrő bőrökre pedig valóságos gyógyír. A hidroabrázióval szemben semmilyen allergiás reakció nem ismert.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +36203354494-es telefonszámon.

• A kupont egy alkalmas vízsugárral történő hámlasztásra lehet beváltani.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Solange Kozmetika
Cég
Solange Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Rátz László u. 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére