Mai­Kupon

Három kitűnő előadás egy bérletben! 2023. január és február hónapban Kepes András - Müller Péter - Dr. Bagdy Emőke a Tárogató Színpadon (volt IBS színpad) 13.500 Ft helyett 9.990 Ft-ért! Karácsonyra ajándékba is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mi más lehetne maradandóbb élmény, mint egy tartalmas előadás az ország legnépszerűbb előadóitól? Most egy bérletben vásárolhatja meg a Borbáth rendezvényszervezés által csokorba rakott remek előadók bérletét. A bérletek nem névre szólnak, akár át is ruházhatóak.2023. 01.14. SZOMBAT 16:00Kepes András Jó, akkor mesélek…

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Kepes András évtizedek óta mesél történeteket rádióban, televízióban és a könyveiben. Ezúttal az élete és a riporteri munkája során szerzett élményeiből, világhírű művészekkel, különleges emberekkel történt találkozásaiból válogat és mesél a tőle megszokott könnyed, szórakoztató stílusban.

2023. JAN 20. PÉNTEK, 19:00, Müller Péter - Beszélgessünk a szeretetről, barátságról.

Válságos időket élünk, melyet a világtörténelemben talán először az egész emberiség, és kivétel nélkül minden ember átél. Ebben a helyzetben nem "észt" akarok osztani, hanem kedvet, bátorságot és főleg derűt. Nem előadást akarok tartani, hanem beszélgetni Veletek. Többek között arról is, hogy én nem olvasóknak írok, hanem lelki társaimnak, ismeretlen barátaimnak, akiket szeretettel várok.

2023. FEBRUÁR 10. PÉNTEK, 19:00  Dr.Bagdy Emőke-Az emberi lényeg: kötődés és szeretet

Bagdy Emőke az októberi sikeres előadását követően megígérte hogy a folytatás nem maradhat el a Tárogató Színpadon. A szeretet mint a létünket alapvetően meghatározó tényező lesz az előadás témája 2023 februárjában. Professzor asszony pszichológiai előadásai mindig lebilincselőek mindenki számára érthetően magyarázza el lelkünk alapvető összefüggéseit.

Az emberi lényeg: kötődés és szeretet.

„A fejlődéspszichológia egyre inkább rádöbbent arra, hogy a korai kötődés valóban ösztönszükséglet. Ahhoz, hogy az ember később önálló legyen, először kell tudni jól ragaszkodni, feltankolni a szó szoros értelmében biztonsággal, szeretettel” – mondja dr. Bagdy Emőke.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. február 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon az alábbi három előadáson való részvételre jogosít:

01.14. Kepes András

01.20. Müller Péter

02.10 Dr. Bagdy Emőke

A  kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, a kuponokat a jegypénztárban lehet beváltani jegyekre, ami egy órával nyit az előadás megkezdése előtt!

A megvásárolt kuponok az első előadás előtt válthatóak be ezért kérem a beváltásra szánjanak plusz 15-20 percet. Amennyiben nem tud eljönni az első előadásra a többi rendezvény előtt is megteheti a kupon beváltását.

Helyszín: Tárogató Színpad (volt IBS Színpad), 1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére