Mai­Kupon

Kategóriák

Harry Potter és az Éneklő kőrisfa gyermektábor Katalinpusztán, most 38.000 Ft helyett csak 30.400 Ft! Rengeteg szórakozás, varázslás és élmény a gyerekek részére.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

„A Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskola békés mindennapjait furcsa,  kellemetlen és megmagyarázhatatlan, események  zavarják meg.

Sem a délelőtti tanórák, sem a délutáni szakkörök, sőt még a kviddics bajnokság sem tud zavartalanul megvalósulni. Mindezen rejtélyeket még tetézi az éjszaka csendjét megtörő szomorú, titokzatos és varázslatos énekszó. Roxfort diákjai a titok nyomába indulnak…”A tábor célja

Célunk, hogy a hozzánk csatlakozó gyermekek számára, egy pozitív mintakövetés keretén belül, identitás tudatot, közösséghez tartozást és az ehhez szorosan tartozó értékeket – szeretetet, barátságot, együvé tartozást, empátiát, másság elfogadását – közvetítsük. Célunk továbbá a bűn- és baleset-megelőzési ismeretek átadás, a gyermekekre leselkedő veszélyek bemutatása, megelőzésük és elkerülésük módszereinek megtanítása.

Bűnmegelőzési és Fantasy szerepjáték táborok

Jelen táborainkban a gyerekek egy kalandos történetbe csöppennek, amelynek a méltán népszerű Harry Potter történetek mintájára íródott. A gyermekek az első naptól a Harry Potter könyvekvől és filmekből jól ismert Roxfor Boszorkány és Varázslóképző szakiskola tanulói lesznek, és ugyanúgy mint az eredeti történetekben a varázslónövendékek életét élik. Délelőttönként tanórák (bűbájtan, bájitaltan, jóslástan, legendás lények ápolása, stb.) természetesen rendkívül játékos és vicces formában, délutánonként varázsszakkörök, kviddics bajnokság és Trimágus tusa. Az élet az iskolában önmagában is izgalmas, de ezen izgalmakat még tetézik sötét nágia képviselőinek állandó ármánykodása, amelyet természetesen a tanév (tábor) végére a diákok legyőznek. A tábor ideje alatt a gyerekek az iskola szabályai, szokásai szerint élnek. Személyiségük fejlesztése mellett programjaink révén általános műveltségüket, történelmi, irodalmi, földrajzi és biológiai ismereteiket növeljük, sőt bizonyos mértékben a táboraink alatt végig működő „gazdálkodj okosan” játékunkkal, a pénzzel való gazdálkodást is – kockázat nélkül, mégis életszerűen – megismertetjük velük. Játszva, kockázat nélkül ismerhetik az önmagukért való felelősségvállalás érzését és tanulhatják meg a pénz használatát, hiszen az iskolába való beiratkozás után  „szakkörökbe” kell belépniük, - pl. rúnaírás, legendás lények ápolás, vagy jóslás  szakkörök, stb.) és ezen tevékenységükért illetve az iskolai munkájukért a nap végén ösztöndíjat kapnak. Az ösztöndíjukkal önállóan gazdálkodhatnak, egy részét elvásárolhatják a Varázsló boltban – amely tele van a szponzorok által adott valamint saját erőből beszerzett minden földi jóval, csokoládéval, cukorkával, rágógumival, üdítővel valamint kisebb nagyobb játékokkal – de bizony az élet már csak olyan, hogy különböző kötelező kiadások is vannak – pl. a menza díj, vagy az esetleges csúnya beszédért vagy nem megfelelő viselkedésért kiszabott büntetések - , így sajnos ezt a mi varázslónövendékeink sem úszhatják meg, így fizetésük egy része kötelező befizetések formájában visszavándorol Rocxfort kincstárba.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. július 1-ig,, beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A foglaláshoz és kupon értékének kiegyenlítéséhez a Szolgáltatóval kell felvenni a kapcsolatot.

A tábor tematikája:            Bűnmegelőzési és fantasy gyermektábor

A tábor címe:                     Harry Potter és az Éneklő kőrisfa

Turnus időpontja:               2014. június 30 - augusztus 5-ig

helyszín:                            Szendehely - Katalinpuszta

Szendehely-Katalinpuszta a Börzsöny és a Cserhát kapuja. Budapestről, a fővárosi agglomeráció észak-keleti részéből, de az M0-ás körgyűrűnek köszönhetően szinte az egész ország területéről gyorsan és egyszerűen elérhető. Katalinpuszta a városi környezetben élők számára - a Budai-hegyektől és a Pilistől is alapvetően különböző, ma még kevesek által ismert Naszály-hegy lábainál - az érintetlen természeti környezet gyors elérésének lehetőségét kínálja.

Elhelyezés

A tábor befogadóképessége 70 fő.

Szállás, 2-3-4 illetve 12 ágyas faházakban.

Táboroztatni kívánt korosztály: 6-14 év

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2640 Katalinpuszta,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére