Mai­Kupon

Hasi natív és kontrasztanyagos MR vizsgálat (máj, epe, hasüregi szervek, gyulladások, daganatok szűrése) a betegbarát Radivert MR klinikán kedvező áron 78 900 Ft helyett 68 900 Ft-ért! Most fizetendő: 13 780 Ft!

Hasi natív és kontrasztanyagos MR vizsgálat - Egészség kupon
Eredeti ár:78 900 FtElőlegben fizetendő:13 780 FtTeljes ár:68 900 Ft13% kedvezmény
2021. augusztus 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az emésztőrendszerünk több szerv összehangolt munkájának köszönheti működését.
A fellépő hasi tüneteket nem szabad félvállról venni, mert számos olyan betegség húzódhat meg a háttérben, mely feltétlenül kezelést igényel.
Ajánlatunk ezek diagnosztizálásában nyújt segítséget, hogy időben elejét vehesd a komolyabb következményeknek.Felnőttkorban egyre gyakrabban jelentkezhetnek az emésztőrendszert sújtó betegségek, melyek hosszú távon is komoly kihívások elé állíthatják az egészségünket és ezáltal az életminőségünket.
Hasonló tünetegyüttesük a diagnosztizálásuk sem mindig egyszerű.

Ajánlatunk révén a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit ötvöző, ezáltal jelenleg az egyik legpontosabb képalkotóvizsgálattal járhatsz utána a tüneteid okának.

Most 1 fő részére szóló Hasi natív és kontrasztanyagos (csak ennek az anyagnak a segítségével kaphatunk értékelhető eredményt) MR vizsgálatot kínálunk neked, melyet a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel végeznek el a betegbarát RadiVert Diagnostic MRI Klinikán.

Milyen betegségek kimutatására alkalmas a Hasi MRI vizsgálat?
A máj ismeretlen eredetű gócainak megítélése;
hasnyálmirigy gyulladás;
epeutak: gyulladás, szűkület, epekő, daganatos elváltozás gyanúja; vastagbél gyulladás.

A legfőbb szervek, élettani jelentőségük és bajt jelző tüneteik, melyek esetében mindenképpen ajánlott a vizsgálat:
Májbetegség korai tünetei: émelygés, fáradékonyság, gyengeség, puffadás, hasmenés, hasi görcsök; megváltozik a nyelv árnyalata, körmök árnyalata, bőr árnyalata, szemfehérje árnyalata.
A máj lényeges feladata a méregtelenítés és az emésztés támogatása, ezért megbetegedése súlyos lavinát indíthat el a szervezet egészében.
Hasnyálmirigy betegség tünetei: övszerű fájdalom a köldök magasságában, hasfeszülés, émelygés, hányás, hasfájás.
A hasnyálmirigy feladata az emésztő enzimek termelése, a szénhidrát- és zsíranyagcserét szabályozó hormonok termelése. Megbetegedése komoly kihívás elé állathatja a szervezetet.
Epeproblémák tünetei: zsíros ételek fogyasztásakor jelentkező görcs, izomgörcs, émelygés, hányás stb.
Az epe a májban termelődő lúgos folyadék, melynek elsődleges feladata, hogy a nagy zsírcseppeket lebontsa, ezzel megkönnyítve a zsírbontó enzimek dolgát.

A RadiVert betegbarát klinikáján a legmodernebb 1,5 Teslás GE MR készülékével végzik a vizsgálatokat, profi MR-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeket.
Például a vizsgálat alatt esetlegesen felmerülő kellemetlen érzetek csökkentésében nagy szerephez jutnak a beépített speciális fényterápiás, és audios funkciók, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod közben.

Az MRI vizsgálat előnyei:
Az MRI „Magnetic Resonance Imaging” rövidítése, melynek jelentése mágneses magrezonancia képalkotás. Nem röntgen-sugarat használ a képalkotáshoz, hanem a mágneses teret, ezért nem ér közben káros sugárzás.
Az MRI-diagnosztika ma már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában.
Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás számos indikáció esetében, mivel ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit.
Így alkalmazható első diagnosztikai vizsgálatként is.

Mikor nem végezhető el (kontraindikált) a vizsgálat?
Klausztrofóbia esetén;
Ha páciens testmérete nem teszi lehetővé;
Ha van olyan testbe épített fém anyag, amely lehetetlenné teszi a képalkotást vagy kárt okoz a páciensnek (fogpótlás nem számít);
Szívritmus szabályozó (Pacemaker) viselése esetén.

A fentebb felsorolt kínzó hasi tünetek számos betegség esetében hasonlóak, ugyanakkor nagyon komoly betegségek jelei lehetnek, a pontos diagnózishoz elengedhetetlen az alapos kivizsgálás.
Kérd most, és ne hagyd tovább gyűrűzni a problémát!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 1 fő részére szóló Hasi natív és kontrasztanyagos kedvező áron 78 900 Ft helyett 68 900 Ft-ért! (csak ennek az anyagnak a segítségével kaphatunk értékelhető eredményt) MR vizsgálata a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel.

FONTOS:
A vizsgálati idő: kb. 25-30 perc (a vírus-helyzetben: 45 perc is lehet)
Kérjük, hogy bejelentkezéskor tájékoztasd a szolgáltatót implantátum, beültetett fém, protézis jelenlétéről.

Most fizetendő: 13 780 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére