Mai­Kupon

Használja ki a jövő technológiáját! Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Professional kezelés az öregedés, a stressz és elváltozások ellen! Első kezelés 20 000 Ft helyett 11 500 Ft-ért! Most fizetendő: 1 500 Ft! Ajándék állapotfelmérés!

Sejtmegújító Human Regenerator Professional a jövő technológiája - Egészség kupon
Eredeti ár:20 000 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:11 500 Ft43% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A TEST REGENERÁTORRÓL

A kezelések orvosi alapja egy 18 éves kutatássorozat eredményeként megszületett és folyamatosan fejlesztett technologia és egy prémium készülék, ami speciális pulzáló mágneses hatást fejt ki az őssejtekre azok legoptimálisabb rezgésszintjén. Másik speciális hatása a kezelés közben is kellemesen érezhető ionizátoros hatás, amivel a sejtek mikondriális energiaellátottságát optimalizálja, energiahiányát feltölti. A sejtek energiahiánya a medicinában ismert jelenség, amely betegség, kimerültség esetén is jelentkezik. Egyszerű és evidens megoldás lehet az energiahiány pótlása, amely biztonságosan, egyszerűen, mindenféle beavatkozás és fájdalom nélkül valósulhat meg.

A Human Regenerator Professional, a továbbiakban HRP világszerte egyedülálló, kíméletes terápiás eszköz, amely regenerálja a testet és a lelket egyedi, biztonságos és hatékony módon hideg légköri plazmával (CAP technológa). Ezt a technológiát évtizedek óta használják a bőrgyógyászatban a bőrsejtek regenerálására sebek, égési sérülések és daganatok esetén.
Az innovatív Human Regenerator Professional egyedülálló módon küzd az oxidatív stressz, az öregedés és az elváltozások következményeivel.
Az oxidatív stressz a természetes sejtosztódás, valamint olyan külső hatások során alakul ki, mint a környezetszennyezés, sugárzás, egészségtelen ételek, stressz, gyulladások, fertőzések vagy betegségek, és jelentős szerepet játszik az öregedési folyamatokban, valamint a vitalitás csökkenésében. Emellett számos jól ismert betegség okozója is.
Az oxidatív stressz szabadgyököket termel, amelyek károsítják a sejteket és a DNS-t.https://tv2play.hu/mokka/kautzky_armand_sejtregeneracios_kezelessel_tartja_magat_fiatalon

Nem csak segít regenerálni a sejteket, de mindezeken felül statikus energiával tölti fel azokat a fokozottabb védelem érdekében.

Kezelések, amikre alkalmas a Human Regenerator:
megelőző kezelések;
Burn-out utáni terápiák;
pszihoszomatikus terápiák;
fájdalomkezelések;
sportkezelések;
sérülések utáni helyreállító kezelések.

HIP Technológia

Ez a technológia sejtérzékeny, erősen koncentrált, speciálisan kalibrált aionmező. Az életkor, testi adottságok vagy a szervezet állapota miatt a sejtekben lévő mikroáramok különböző elektromos stressz állapotban vannak. Ha ez az elektromos feszültség alacsony, akkor különböző betegségek, kimerültségi állapotok és az életkorral járó degenerációs folyamatok következhetnek be. A HIP technológia szabályozza és optimalizálja a sejtek elektromos stressz állapotát az aktív ionmezőjén keresztül, mivel az energetikailag aktív mezők induktívak és megfelelnek a sejtekben lévő mikroenergiának.

A fentebb említettek alapján, a Human Regenerátor a világ egyetlen elektronikus eszköze, amely a fizika tudományával kompenzálja az oxidatív stressz, a degeneráció és az öregedés következményeit. Az oxidatív stressz olyan szabadgyököket termel, amelyek károsítják a sejteket. Ezt a stressztípust káros környezeti tényezők, egészségtelen élelmiszerek, gyulladások, fertőzések vagy ismert betegségek okozhatják. A Human Regenerator mikroáromok formájában elektronokat juttatt a sejtbe, ezzel ellensúlyozva az oxidatív stresszt.

Az ECR© technológia magába foglalja a mágneses mezők létrehozását és azon frekvenciák implikációját. Ezek a mágneses terek sokkal gyengébbek és kalibráltak, ezért jobban tudnak kölcsönhatásba lépni az emberi sejtekkel. A rádióhullámokkal ellentétben az ECR© elektromágneses, lüktető energia-rezonancia frekvenciákat jelent. Ebben az elektromágneses mezőben bekövetkező frekvencia-implikáció által, a sejtmolekulák atommagja rezegni kezd és koherenssé válik az őssejt-frekvenciákkal.

Lehetséges ellenjavallatok:
A Human Regenerator biztosítja az egész test holisztikus kezelését. Mai napig mellékhatásokat vagy egyéb panaszokat nem észleltünk. A használat előttvagy után nem észleltek senkinél különös reakciót.
Szívritmusszabályozóval, inzulin /fájdalomszivattyúval, elektromos készülékkel rendelkező felhasználóknak tilos alkalmazni.
Várandós nőknek, 10 év alatti gyermekeknek, valamint súlyos betegségben szenvedőknek és mozgáskorlátozott személyeknek nem lehet alkalmazni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 30 perces Human Regenerator Professional kezelés 1 főnek 20 000 Ft helyett 11 500 Ft-ért!

Most fizetendő: 1 500 Ft, a fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni!

EXTRA: ajándék állapotfelméréssel!

Bérlet vásárlása esetén további ajándék: tetszőleges választású arckezelés a klinikán!

Időpont egyeztetés szükséges. A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni. Egy személy egy kupont csak egyszer használhat fel akciós áron! A kupont lehet ajándékba is adni.

Human Regenerator Klinika
Helyszín: 1023 Budapest, Frankel Leo út 21. (Üstökös utca sarkán)
Telefonszám: +36 70/770 4509
Email cím: skinfaktorklinika@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Human Regenerator Klinika
Cég
Elit Invents Clinic Kft.
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Frankel Leo út 21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére